Salată De Rață Fierbinte Gingery
Salata de rață fierbinte Gingery ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 24g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 181 calorii. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 2 și costă $4.6 pe portie. Această rețetă de la Foodnetwork are 3 fani. Mergeți la magazin și ridicați suc de lime, suc de portocale, ulei de susan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sucul de var, puteți urma acest fel principal cu Suc De Afine-Portocale Slushee ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 22 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este extraordinar. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Salată Fierbinte De Pui, Salată De Somon La Grătar Gingery, și Salată De Curcan Gingery-Caise.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie mare sau o grătar la foc mediu-mare. Gătiți pieptul de rață, cu partea grasă în jos, dacă nu este îndepărtat, timp de 10 până la 12 minute răsturnând cu clești, până când este ușor roz în interior.
Scoateți din tigaie sau plită și așezați-o pe tăbliță, permițând cărnii să se odihnească. În timp ce rața se odihnește, începeți pansamentul.
Într-un castron mediu, amestecați sosul de pește, sucul de lămâie, sucul de portocale, chile roșu, ghimbirul ras și uleiul de susan. Se amestecă folosind o lingură. Luați spanacul pentru copii și așezați-vă pe o farfurie decorativă. Feliați pieptul de rață pe diagonală în felii subțiri.
Așezați sucul de pe tăbliță și feliile de rață în pansament. Aruncați feliile de rață în pansament folosind mâinile sau cleștele.
Așezați rața și pansamentul deasupra spanacului. Se acoperă cu coajă de portocală și se servește imediat.