Salată de Crab cu pansament de mango cu șampanie

Salată de Crab cu pansament de mango cu șampanie
Nevoie de un fără gluten, fără lactate și felul principal pescatarian? Salata de Crab cu sos de mango de șampanie ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție conține 474 calorii, 27G de proteine, și 27G de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $ 5.26 pe portie, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Toțiretete. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de piure de mango, șampanie /vin spumant, crab și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până menta ai putea urma acest curs principal cu Menta Negrese ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Anul Nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 64%. Încercați Salată de Crab, Mango și Avocado cu sos de citrice, Salată de Crab cu Avocado și Mango, și Salată de mango și Avocado de Crab pentru rețete similare.

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Crustacee în meniu? Încercați asocierea cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Hahn Monterey Chardonnay cu un rating de 4.2 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Hahn Monterey Chardonnay
Hahn Monterey Chardonnay
Rotunjite și suple, mirosurile inițiale de ananas și mango dau loc aromelor de pere și vanilie. O înghițitură dezvăluie o gură amplă dantelată cu arome de banane verzi, mere coapte și caramele. Un fir delicat de aciditate echilibrează o notă persistentă de unt dulce pe finisajul cremos.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate23
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista