Salată Crocantă De Pui

Salată Crocantă De Pui
Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Salata crocantă de pui ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 32g de grăsime, și un total de 420 calorii. Pentru $1.16 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de sos de soia, muștar măcinat, ghimbir măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Salată Crocantă De Pui, Salată crocantă de pui, și Salată Crocantă De Pui.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați primele opt ingrediente; se amestecă bine. Se amestecă puiul. Acoperiți și refrigerați cel puțin 1 oră. Chiar înainte de servire, aruncați varza, mazărea, morcovii, ceapa și ridichile într-un castron de servire; se acoperă cu amestecul de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)
La 1 AnanasLa 1 Ananas
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
2
Presărați alune, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții8
Scor De Sănătate26
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista