Răspândirea Crabului I

Răspândirea Crabului I
Nevoie de un fără gluten și condiment pescatarian? Răspândirea crabului aș putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție conține 90 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime. Pentru 42 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 15. Un amestec de carne de crab, cremă de brânză, sos de cocktail și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. 28 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Cu o lingură scor de 24%, acest fel de mâncare nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Răspândirea Crabului, Răspândirea Crabului Fierbinte, și Crab Fotbal Răspândit.

Instrucțiuni

1
Așezați crema de brânză pe o farfurie mare. Acoperiți cu carne de crab, stoarceți sucul unei lămâi peste carnea de crab.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
CrabmeatCrabmeat
SucSuc
LămâieLămâie
2
Se toarnă sosul de cocktail peste întregul amestec.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De CocktailSos De Cocktail

Vin recomandat: Chardonnay, Riesling, Pinot Grigio

Chardonnay, Riesling și Pinot Grigio sunt alegeri excelente pentru Crab. Crabul răcit are un gust minunat cu pinot grigio. Crabul cald (în special cu unt) poate fi asortat cu un Chardonnay cu unt sau un Riesling Fructat crocant. Ai putea încerca Maison Noir Knock on Wood Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Maison Noir bate pe lemn Chardonnay
Maison Noir bate pe lemn Chardonnay
2013 Knock On Wood este fabricat din 100% Chardonnay, din oțel inoxidabil și fără fermentație malolactică. Procurat din podgoriile de pe dealuri din Yamhill-Carlton AVA, care amintește de coasta de aur a grand crus din Burgundia. A beneficiat de o fermentație foarte lungă și rece - aproape două luni - rezultând un vin slab și rău, cu parfum de pepene galben și pere, navigând valuri uriașe de minerale, aducând un val frumos de fructe stelare racy la final.
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții15
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista