Răcitor De Rodie-Portocaliu

Răcitor De Rodie-Portocaliu
Răcitorul de rodie-portocaliu este un fără gluten și fără lactate băutură. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 278 calorii. Pentru $ 4.13 pe portie, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 10 minute. Un amestec de ghimbir, suc de lămâie, suc de rodie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Răcitor De Rodie Cu Pere, Răcitor De Portocale-Cremă, și Orange Papaya Cooler pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un ulcior, combinați suc de rodie, vodcă, lichior cu aromă de portocale și suc proaspăt de lămâie. Acoperiți și răciți până la frig, cel puțin 1 oră (Vezi notele). Chiar înainte de servire, amestecați ginger ale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De RodieSuc De Rodie
Cutie De Concentrat De Limonada Congelat, Dezghețat Plus 3/4 Cană De Concentrat De Limonadă DezghețatCutie De Concentrat De Limonada Congelat, Dezghețat Plus 3/4 Cană De Concentrat De Limonadă Dezghețat
Suc De LămâieSuc De Lămâie
LichiorLichior
PortocaliuPortocaliu
Bețișoare De Gustări Din Carne Cu Aromă De PepperoniBețișoare De Gustări Din Carne Cu Aromă De Pepperoni
2
Se toarnă în pahare umplute cu gheață. Dacă doriți, garnisiți paharele cu felii subțiri de portocale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De PortocaleFelii De Portocale
GheațăGheață
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții10
Scor De Sănătate0
Revista