Rulouri De Primăvară Pentru Creveți

Rulouri De Primăvară Pentru Creveți
Dacă aveți aproximativ 50 de minute pentru a petrece în bucătărie, rulouri de primăvară creveți ar putea fi un extraordinar fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă pentru a încerca. Acest hor d ' oeuvre are 225 calorii, 7g de proteine, și 16g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12. Pentru 99 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei vietnameze. 1 persoană a găsit această rețetă delicioasă și satisfăcătoare. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Primăvara. Dacă aveți la îndemână ceapă verde, varză, creveți și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 31%, care nu este atât de uimitor. Rulouri De Primăvară Pentru Creveți, Rulouri De Primăvară Pentru Creveți, și Rulouri De Primăvară Pentru Creveți sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mică, combinați zahărul brun, amidonul de porumb și granulele de bulion.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Granule De BouillonGranule De Bouillon
Nucșoară Suplimentară, OpționalNucșoară Suplimentară, Opțional
Bastoane De Bomboane SuplimentareBastoane De Bomboane Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Bateți în apă și oțet până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
3
Adăugați ardeiul verde, pimientos, sosul de soia, usturoiul și ghimbirul. Aduceți la fierbere. Gatiti si amestecati timp de 2 minute sau pana se ingroasa; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cana Ardei Gras Verde Tocat, Optional1/4 Cana Ardei Gras Verde Tocat, Optional
12 Pachete Fiecare) Mazăre Congelată, Decongelată12 Pachete Fiecare) Mazăre Congelată, Decongelată
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
4
Într-un castron mic, combinați amidonul de porumb, zahărul și sarea. Se amestecă sosul de soia până se omogenizează; da deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bastoane De Bomboane SuplimentareBastoane De Bomboane Suplimentare
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
5
Într-o tigaie mare sau wok, amestecați creveții și usturoiul în 1 linguriță de ulei până când creveții devin roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun GătitPachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
6
Scoateți și păstrați cald.
7
Se prăjește varza, ciupercile, castanele de apă și morcovul în uleiul rămas timp de 2-3 minute sau până când morcovul este crocant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă De Cocos Sau Lapte *vezi Nota Despre Spargerea Nucilor De CocosApă De Cocos Sau Lapte *vezi Nota Despre Spargerea Nucilor De Cocos
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
La 1 AnanasLa 1 Ananas
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
8
Se amestecă amestecul de amidon de porumb și se adaugă în tigaie. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 1-2 minute sau pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bastoane De Bomboane SuplimentareBastoane De Bomboane Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
9
Adăugați creveți și ceapă verde; se lasa deoparte sa se raceasca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
10
Cu un colț de înveliș rulou de ou orientat spre dvs., așezați 1/3 cană amestec de creveți chiar sub Centrul învelișului. Acoperiți ambalajele rămase cu un prosop de hârtie umed până când sunt gata de utilizare. Îndoiți colțul de jos peste umplere. Umeziți marginile rămase ale ambalajului cu apă. Îndoiți colțurile laterale spre centru peste umplere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
11
Roll primăvară roll sus strâns, apăsând la vârful pentru a sigila. Repet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
12
Într-o tigaie electrică sau o friteuză, încălziți uleiul la 37
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
13
Prăjiți rulourile de primăvară, câte câteva, timp de 3-5 minute sau până se rumenesc, întorcându-se ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
14
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
15
Se servește cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)

Ingrediente

110Nuci de orice fel (tocate)zahăr brun ambalatzahăr brun ambalat140Nuci de orice fel (tocate)varză mărunțită finvarză mărunțită fin41 cană de mazăre, congelată sau conservată, așa cum este. Uscat, reconstituit. Proaspăt, par fiert.ulei de canola, divizatulei de canola, divizat64Nuci de orice fel (tocate)morcov mărunțitmorcov mărunțit01 cană de mazăre, congelată sau conservată, așa cum este. Uscat, reconstituit. Proaspăt, par fiert.granule de bouillon de puigranule de bouillon de pui1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)amidon de porumbamidon de porumb21 cană de mazăre, congelată sau conservată, așa cum este. Uscat, reconstituit. Proaspăt, par fiert.amidon de porumbamidon de porumb11 cană de mazăre, congelată sau conservată, așa cum este. Uscat, reconstituit. Proaspăt, par fiert.gingerroot proaspăt tocatgingerroot proaspăt tocat966 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriciuperci proaspete tocate măruntciuperci proaspete tocate mărunt2căței de usturoi, tocațicăței de usturoi, tocați4ceapa verde, feliata subtireceapa verde, feliata subtire75Nuci de orice fel (tocate)ardei verde tocat finardei verde tocat fin1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)sos de soia de sodiu redussos de soia de sodiu redus2(iarnă)sos de soia de sodiu redussos de soia de sodiu redus12Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăUlei pentru prăjitUlei pentru prăjit57Nuci de orice fel (tocate)borcan pimientos cubulete, drenatborcan pimientos cubulete, drenat1206 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiri1 lingură plus 1 linguriță sare kosher, suplimentar pentru condimentarea cărnii1 lingură plus 1 linguriță sare kosher, suplimentar pentru condimentarea cărnii01 cană de mazăre, congelată sau conservată, așa cum este. Uscat, reconstituit. Proaspăt, par fiert.1-uncie muguri de bambus, tăiați în sferturi1-uncie muguri de bambus, tăiați în sferturi340Nuci de orice fel (tocate)creveți medii nefierți, curățați, devinați și tocațicreveți medii nefierți, curățați, devinați și tocați128-inchrulou de ouă sau ambalaje chinezești pentru rulouri de primăvară (6-8 inci)rulou de ouă sau ambalaje chinezești pentru rulouri de primăvară (6-8 inci)11 cană de mazăre, congelată sau conservată, așa cum este. Uscat, reconstituit. Proaspăt, par fiert.Lemn dulce galben și verdeLemn dulce galben și verde1186 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriapă receapă rece1136 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiricastane de apă tocate măruntcastane de apă tocate mărunt

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Vinul spumant și spumantul ros euro sunt alegerile mele de top pentru rulourile de primăvară. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. J. J. Prum Bernkasteler Badstube Spatlese Riesling cu un rating de 4.6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
J. J. Prum Bernkasteler Badstube Spatlese Riesling
J. J. Prum Bernkasteler Badstube Spatlese Riesling
DificultateExpert
Gata În50 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Revista