Rucola cu roșii uscate la soare
Nevoie de un garnitură fără gluten și primară? Rucola cu roșii uscate la soare ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Pentru 34 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. O porție conține 57 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Mergeți la magazin și ridicați suc de mere, piper, oțet balsamic și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scor de 33%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Quiche de spanac cu roșii uscate la soare, Penne cu roșii uscate la soare și Rucola, și Tortellini de vită cu Arugulan și roșii uscate la soare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați roșiile și apa fierbinte într-un castron mic; lăsați să stea 10 minute.
Scurgeți și tăiați roșiile în sferturi.
Combinați pansamentul și următoarele 4 ingrediente într-un castron mic, amestecând bine.
Combinați roșiile și rucola într-un bol, aruncând ușor.
Stropiți amestecul de pansament peste amestecul de rucola.