Rotițe de foietaj umplute cu roșii uscate la soare și Pesto

Rotițe de foietaj umplute cu roșii uscate la soare și Pesto
Dacă doriți să adăugați mai multe fără lactate și lacto ovo vegetarian rețete pentru repertoriul dvs., rotițe de foietaj umplute cu roșii uscate la soare și Pesto ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 206 calorii. Această rețetă servește 18. Pentru $1.22 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Dacă aveți la îndemână piper măcinat, ou, pesto și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Funcționează bine ca o crustă destul de ieftină. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Cu o lingură scor de 32%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Cremă de brânză cu roșii uscate la soare și produse de patiserie Pesto, Roșii Uscate La Soare Pinwheels, și Rotițe Pesto cu Pesto de roșii uscate la soare pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
3
Scurgeți roșiile uscate la soare într-o sită peste o tigaie mică, lăsând uleiul să se adune în tigaie. Tăiați aproximativ roșiile și rezervați-le într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Acoperirea Fiecărui BurgerPentru Acoperirea Fiecărui Burger
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
4
Încălziți uleiul în tigaie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
5
Adăugați usturoiul și gătiți până se rumenesc, aproximativ 30 de secunde, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
6
Adăugați cimbru și lăsați-l să crape în ulei timp de aproximativ 10 secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
7
Se adaugă oțetul balsamic și se condimentează, după gust, cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vinete Mare, Decojită și Tăiată Rondele De 1/2 Inch (veți Avea Nevoie De Cel Puțin 8 Runde)1 Vinete Mare, Decojită și Tăiată Rondele De 1/2 Inch (veți Avea Nevoie De Cel Puțin 8 Runde)
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
8
Se toarnă uleiul cald peste roșiile rezervate. Se amestecă pentru a combina bine ingredientele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
9
Tapetați 2 foi de copt cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/4 Cană Pillsbury® Creamy Supreme® Glazură De Vanilie1 1/4 Cană Pillsbury® Creamy Supreme® Glazură De Vanilie
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
10
Așezați 1 foaie de puf pastos pe fiecare foaie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
11
Tăiați fiecare foaie de foietaj în 9 pătrate individuale, fiecare de aproximativ 3 pe 3 inci. Pentru fiecare pătrat, utilizați un cuțit de tăiat pentru a tăia din fiecare colț spre centru, oprindu-vă la 1 inch de centru. Veți avea un cerc de 1 inch în centrul fiecărui pătrat și toate colțurile vor fi tăiate în jumătate. Lingurați aproximativ 1 linguriță de pesto în centrul fiecărui pătrat și întindeți-l într-un cerc de 1 inch. Pentru fiecare pătrat, ridicați o jumătate de colț și pliați-l spre centrul pătratului, împingând ușor punctul în pesto. Continuând în jurul pătratului, pliați încă 3 jumătăți de colț spre centrul pătratului și apăsați ușor toate cele 4 vârfuri împreună pentru a forma o formă de roată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Foi De Patiserie Cu PufFoi De Patiserie Cu Puf
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Echipamente pe care le vei folosi
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
12
Scurgând cea mai mare parte a uleiului, așezați aproximativ 1 linguriță de roșii acolo unde se întâlnesc vârfurile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
13
Ungeți aluatul cu oul bătut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
14
Coaceți la 350 de grade F până când aluatul se rumeneste, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
15
Se servește cald.
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții18
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareCrustă
Revista