Cran-Produse De Patiserie Phyllo Cu Zmeură
Cran-Raspberry Phyllo produse de patiserie ia în jurul valorii de 1 oră și 55 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă vegetariană lacto ovo servește 8 și costă 79 cenți pe porție. O porție conține 254 calorii, 3G de proteine, și 13g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână coniac german de cireșe, suc de portocale, afine și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Funcționează bine ca o crustă ieftină. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Produse De Patiserie Savuroase Phyllo, Produse de patiserie Phyllo cu nuci și miere, și Marocan migdale Phyllo produse de patiserie (o ia pe M ' anncha).
Instrucțiuni
Într-o cratiță, combinați suc de portocale, suc de lămâie, zahăr brun, afine uscate și lichior de zmeură (sau coniac). Reduceți lichidul până când este gros și siropos.
Se pune la frigider pentru a se lăsa să se răcească și să se jeleze.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Dacă phyllo a fost înghețat, asigurați-vă că este complet dezghețat înainte de a-l manipula. Odată scos din pachet, va trebui să acoperiți phyllo cu hârtie cerată și un prosop umed pentru a preveni uscarea acestuia. Lucrând cu 1 foaie la un moment dat, întindeți fiecare foaie de aluat și periați untul. Îndoiți în jumătate, periați din nou, pliați în jumătate, tăiați în jumătate. (Fiecare foaie de aluat ar trebui să producă 2 dreptunghiuri, aproximativ 4 pe 4 inci, deci veți avea 16 pătrate.) Lingurați o cantitate mică de brânză mascarpone și o lingură de amestec de afine în centrul fiecărui pătrat. Aduceți colțurile pentru a se forma într-un pachet mic pătrat și periați mai mult unt deasupra.
Coaceți până se rumenesc.