Cran-Produse De Patiserie Phyllo Cu Zmeură

Cran-Produse De Patiserie Phyllo Cu Zmeură
Cran-Raspberry Phyllo produse de patiserie ia în jurul valorii de 1 oră și 55 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă vegetariană lacto ovo servește 8 și costă 79 cenți pe porție. O porție conține 254 calorii, 3G de proteine, și 13g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână coniac german de cireșe, suc de portocale, afine și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Funcționează bine ca o crustă ieftină. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Produse De Patiserie Savuroase Phyllo, Produse de patiserie Phyllo cu nuci și miere, și Marocan migdale Phyllo produse de patiserie (o ia pe M ' anncha).

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță, combinați suc de portocale, suc de lămâie, zahăr brun, afine uscate și lichior de zmeură (sau coniac). Reduceți lichidul până când este gros și siropos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Afine UscateAfine Uscate
Lichior De ZmeurăLichior De Zmeură
1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine
Nucșoară Suplimentară, OpționalNucșoară Suplimentară, Opțional
1 Căpșună, Decojită1 Căpșună, Decojită
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Se pune la frigider pentru a se lăsa să se răcească și să se jeleze.
3
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
4
Dacă phyllo a fost înghețat, asigurați-vă că este complet dezghețat înainte de a-l manipula. Odată scos din pachet, va trebui să acoperiți phyllo cu hârtie cerată și un prosop umed pentru a preveni uscarea acestuia. Lucrând cu 1 foaie la un moment dat, întindeți fiecare foaie de aluat și periați untul. Îndoiți în jumătate, periați din nou, pliați în jumătate, tăiați în jumătate. (Fiecare foaie de aluat ar trebui să producă 2 dreptunghiuri, aproximativ 4 pe 4 inci, deci veți avea 16 pătrate.) Lingurați o cantitate mică de brânză mascarpone și o lingură de amestec de afine în centrul fiecărui pătrat. Aduceți colțurile pentru a se forma într-un pachet mic pătrat și periați mai mult unt deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MascarponeMascarpone
Foaie De AluatFoaie De Aluat
Piersici, Decojite și Feliate Sau 1 Cană De Piersici Congelate, Neîndulcite, FeliatePiersici, Decojite și Feliate Sau 1 Cană De Piersici Congelate, Neîndulcite, Feliate
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
5
Coaceți până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
DificultateExpert
Gata În1 h, 55 m.
Porții8
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareCrustă
Revista