Pui Cu Crustă De Parmezan
Parmezan crusta de pui necesită în jurul valorii de 55 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 52G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 396 calorii. Această rețetă servește 2. Pentru $2.41 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Funcționează bine ca o crustă la un preț rezonabil. Un amestec de unt, sare, pesmet și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este destul de bun. Pui cu parmezan, usturoi și crustă de ierburi, Piept De Pui La Cuptor Cu Crustă De Parmezan, și Piept De Pui La Cuptor Cu Crustă De Parmezan sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-un vas superficial, combinați primele șapte ingrediente.
Periați puiul cu unt, apoi acoperiți cu amestec de firimituri.
Locul într-un 11-in. x 7 inch. vas de copt acoperit cu spray de gătit.
Se coace, neacoperit, la 350 de euro timp de 45-50 de minute sau până când un termometru pentru carne citește 170 de euro.