Pui Cu Crustă De Parmezan

Pui Cu Crustă De Parmezan
Parmezan crusta de pui necesită în jurul valorii de 55 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 52G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 396 calorii. Această rețetă servește 2. Pentru $2.41 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Funcționează bine ca o crustă la un preț rezonabil. Un amestec de unt, sare, pesmet și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este destul de bun. Pui cu parmezan, usturoi și crustă de ierburi, Piept De Pui La Cuptor Cu Crustă De Parmezan, și Piept De Pui La Cuptor Cu Crustă De Parmezan sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Într-un vas superficial, combinați primele șapte ingrediente.
2
Periați puiul cu unt, apoi acoperiți cu amestec de firimituri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
UntUnt
3
Locul într-un 11-in. x 7 inch. vas de copt acoperit cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
4
Se coace, neacoperit, la 350 de euro timp de 45-50 de minute sau până când un termometru pentru carne citește 170 de euro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții2
Scor De Sănătate26
Tipuri De Feluri De MâncareCrustă
Revista