Aluat pentru plăcintă cu crustă dublă
Patiserie pentru plăcintă cu crustă dublă ar putea fi doar rețeta fără lactate pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 18 cenți per porție. O porție conține 265 de calorii , 3 g de proteine și 17 g de grăsimi . 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat această crustă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute . Această rețetă de la Taste of Home necesită făină, sare, shortening și apă. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 22% . Acest scor este destul de prost. Rețete similare sunt Always Perfect Pie Crust sau Pastry , Perfect All-Butter Pie Crust Pastry și Pumpkin Pie with Pecan Pastry Crust .
Instrucțiuni
Într-un castron, combinați făina și sarea; taiati in scurtatura pana se sfaramiciaza. Adauga treptat apa, amestecand cu o furculita pana cand aluatul formeaza o bila. Împărțiți aluatul în jumătate, astfel încât o minge să fie puțin mai mare decât cealaltă.
Întindeți o minge mai mare pentru a se potrivi unei 9 inci. sau 10 inchi. farfurie de plăcintă.
Transferați aluatul pe farfuria de plăcintă. Tăiați aluatul chiar și cu marginea.
Turnați umplutura dorită în crustă.
Rotiți a doua bilă. Poziție peste umplere; tăiați fante în aluat. Tăiați aluatul la 1 inch dincolo de marginea farfurii de plăcintă. Tăiați aluatul la 1 inch dincolo de marginea farfurii de plăcintă. Îndoiți crusta de sus peste crusta de jos. Margini flaut.
Coaceți conform instrucțiunilor rețetei.