Ardei iute Anchos Rellenos De Queso (ardei iute Ancho umplut cu brânză)

Ardei iute Anchos Rellenos De Queso (ardei iute Ancho umplut cu brânză)
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Chiles Anchos Rellenos de Queso (Ancho Chiles umplut cu brânză). Această rețetă face 6 porții cu 522 calorii, 24g de proteine, și 35g de grăsime fiecare. Pentru $1.96 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați brânza jack, frunza de dafin, crema mexicana și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Ardei iute poblano umpluți în orez alb (arroz Blanco con Chiles Rellenos de Queso), Ferma Chiles Rellenos cu Ancho Chile Salsa, și Cotlet de porc cu ardei iute Rellenos și sos Ancho.

Instrucțiuni

1
Într-un blender sau robot de bucătărie, combinați roșiile, ceapa și usturoiul și amestecați până se omogenizează. Pentru un sos neted, împingeți printr-o strecurătoare cu ochiuri fine, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Într-o tigaie mare, la foc moderat, topiți untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Adăugați amestecul de caldillo de roșii și prăjiți, amestecând ocazional, până când își schimbă culoarea și se reduce ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
4
Chiar înainte de servire, încălziți ușor crema Mexicana într-o cratiță, apoi amestecați amestecul de roșii caldillo, aduceți la foc mic și condimentați după gust cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema MexicanăCrema Mexicană
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
1
Într-o cratiță medie, aduceți 1 litru de apă la fierbere, împreună cu piloncillo, cimbru, oregano și frunze de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PanelaPanela
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
Conserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De SodiuConserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Încălziți o tigaie comală sau din fontă la foc mic și prăjiți ardeii iute până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Porumb în Stil Mexican, ScursCutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Transferați în apa clocotită, apoi opriți focul și lăsați ardeii iute să se înmoaie timp de 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Porumb în Stil Mexican, ScursCutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
4
Scoateți ardeii iute din apă și folosind un cuțit mic și ascuțit, faceți o fantă longitudinală pe o parte a fiecăruia. Îndepărtați cu grijă semințele și, dacă este posibil, pielea. (Tulpina chile ar trebui să rămână atașată, așa că, dacă pielea este greu de decojit, lăsați-o aprinsă.) Condimentați interiorul ardeilor iute cu sare, apoi umpleți cu brânza, împărțind-o în mod egal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Cutie De Porumb în Stil Mexican, ScursCutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
4 Pătrate De Brownie De Ciocolată (cumpărate Din Magazin Sau De Casă)4 Pătrate De Brownie De Ciocolată (cumpărate Din Magazin Sau De Casă)
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
5
Într-o tigaie mare saut, la foc moderat, topiți untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Adăugați ardeii iute și gătiți, răsturnând ușor, pentru a topi brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Cutie De Porumb în Stil Mexican, ScursCutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
7
Puneți caldillo con crema pe un platou sau farfurii individuale, acoperiți cu ardeii iute și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Porumb în Stil Mexican, ScursCutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
Crema MexicanăCrema Mexicană

Vin recomandat: Cava, Grenache, Shiraz

Cava, Grenache și Shiraz sunt alegerile mele de top pentru Chili. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Weinert Cavas de Weinert cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 27 de dolari pe sticlă.
Weinert Cavas de Weinert
Weinert Cavas de Weinert
"Din podgoriile selecte din Lujan de Cuyo, acest amestec de malbec, cabernet Sauvignon și merlot este unul dintre cele mai strălucitoare și mai clare exemple ale stilului lui Weinert..."- Vin Și Băuturi Spirtoase 93/100
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate17
Revista