Flan de dovleac cu semințe de dovleac condimentate
Rețeta Flan de dovleac cu semințe de dovleac condimentate ar putea satisface pofta ta Europeană în aproximativ 8 ore. Această rețetă servește 8. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 473 calorii, 7g de proteine, și 25g de grăsime pe porție. Pentru $1.04 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal, ouă plus 1 gălbenuș de ou, scorțișoară măcinată și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Plăcintă Cu Dovleac Condimentată Semințe De Dovleac Prăjite, Semințe de dovleac condimentate și zahăr, și Pumpkin Pie Semințe De Dovleac Condimentate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F.
Încălziți vasul souffl în cuptor în timp ce faceți caramel.
Gatiti 1 cana de zahar intr-o cratita uscata de 2 litri la foc moderat, netulburata, pana incepe sa se topeasca. Continuați să gătiți, amestecând ocazional cu o furculiță, până când zahărul se topește într-un caramel auriu profund. Purtați mănuși de cuptor, scoateți vasul fierbinte din cuptor și turnați imediat caramelul în vas, înclinându-l pentru a acoperi partea inferioară și laterală. (Lăsați cuptorul pornit.) Continuați să înclinați pe măsură ce caramelul se răcește și se îngroașă suficient pentru a acoperi, apoi lăsați să se întărească.
Aduceți smântâna și laptele la foc mic într-o cratiță grea de 2 litri la foc moderat, apoi scoateți-le de pe foc.
Bateți împreună ouăle întregi, gălbenușul și zahărul rămas într-un castron mare până se combină bine, apoi amestecați dovleacul, vanilia, condimentele și sarea până se combină bine.
Adăugați amestecul de smântână fierbinte într-un flux lent, șoptind.
Se toarnă crema printr-o sită cu ochiuri fine într-un castron, răzuind cu o spatulă de cauciuc pentru a forța și se amestecă pentru a se combina bine.
Se toarnă cremă peste caramel în vas, apoi se coace într-o baie de apă până când flanul este maro auriu deasupra și un cuțit introdus în centru iese curat, aproximativ 1 1/4 ore.
Scoateți vasul din Baia de apă și transferați-l într-un suport pentru a se răci. Se răcește flanul, acoperit, până la rece, cel puțin 6 ore.
Prăjiți semințele de dovleac în ulei într - o tigaie grea de 10 până la 12 inci (de preferință fontă) la foc moderat, amestecând constant, până când sunt umflate și aurii, 8 până la 10 minute. Aruncați cu sare și cayenne până când sunt acoperite.
Rulați un cuțit subțire între flan și partea laterală a vasului pentru a slăbi. Agitați ușor vasul dintr-o parte în alta și, când flanul se mișcă liber în vas, inversați un platou mare cu buza peste vas. Ținând vasul și platoul în siguranță împreună, inversați rapid și întoarceți flanul pe platou. (Caramelul se va turna peste și în jurul flanului.)
Presărați flanul cu semințe de dovleac condimentate chiar înainte de servire.
* Flanul poate fi răcit 1 zi.* Semințele de dovleac condimentate se păstrează într-un recipient etanș la temperatura camerei, 3 zile.