Ravioli De Vită

Ravioli De Vită
Ravioli de vită ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 42 și costă 90 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur de 10g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 204 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de sare și piper kosher, sugestie de servire: sos marinara, oregano și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 2 ore și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Încearcă Ravioli Cu Carne De Vită, Ravioli De Vită Cu Bacon, și Ravioli Carne De Vită Și Dovlecei pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Echipament Special: echipament Special: pin ravioli
Ingrediente de care veți avea nevoie
RavioliRavioli
1
Încălziți uleiul timp de 1 minut într-o cratiță la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Adăugați carnea de vită măcinată și gătiți timp de aproximativ 3 minute, amestecând cu o lingură pentru a împiedica carnea de vită să se aglomereze. Apoi adăugați oregano, cimbru și sare și piper după gust și gătiți încă 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
Conserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De SodiuConserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
3
Transferați umplutura într-o strecurătoare și scurgeți excesul de ulei, apoi transferați-o într-un castron și amestecați ricotta. Se da la frigider pana este gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prin TortPrin Tort
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
4
Pentru coacere: într-un robot de bucătărie, pulsați pesmetul panko la jumătate din dimensiunea inițială; acest lucru le va permite să pâinească ravioli uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
RavioliRavioli
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțitConcentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
5
Transferați firimiturile într-un castron și amestecați-le bine cu parmezanul, pătrunjelul și sarea și piperul după gust. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Sos De Roșii Hunt's®Sos De Roșii Hunt's®
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
6
Pentru aluat: Cerneti incet faina universala, grisul si 1 lingurita de sare intr-un bol. Într-un castron separat, amestecați ouăle, uleiul și 1 până la 2 linguri de apă. Formați făina cernută într-o movilă pe un blat și turnați jumătate din amestecul de ouă în centrul movilei. Începeți să formați un aluat cu două degete în timp ce susțineți movila de făină cu cealaltă mână, apoi adăugați restul amestecului de ouă odată ce cantitatea inițială este absorbită. Continuați să frământați aluatul cu mâna până când tot lichidul a fost absorbit, 5 până la 6 minute, pudrând suprafața de lucru cu făină, după cum este necesar, pentru a preveni lipirea aluatului. Odată ce aluatul este amestecat bine, rulați-l într-o bilă, înfășurați-l cu folie de plastic și lăsați-l să se odihnească la frigider timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Nu Dintr-o Grădină LocalăNu Dintr-o Grădină Locală
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
(Keebler)(Keebler)
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
(tub Mare)(tub Mare)
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
7
Pentru a asambla și prăji: împărțiți aluatul odihnit în 2 bile și întindeți fiecare bilă pe o suprafață de lucru făinată până la grosimea unui ban (sau treceți-le printr-o mașină de paste de trei ori la setările de grosime de 8, 5 și în final 2). Scorați una dintre foile de aluat rulat cu un știft de ravioli și umpleți fiecare buzunar marcat cu 1 linguriță de umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RavioliRavioli
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De PasteMașină De Paste
8
Periați marginile aluatului cu spălare de ouă, așezați a doua foaie de paste rulate deasupra și apoi apăsați și sigilați ravioli individuali cu degetele, asigurându-vă că nu este prins aer în interior.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RavioliRavioli
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
(Keebler)(Keebler)
9
Tăiați și împărțiți bucățile individuale.
10
Într-o cratiță mare cu fund greu, încălziți uleiul vegetal la 350 de grade F. Dragați ravioli în făină, urmată de spălarea ouălor și, în cele din urmă, de coacere. Lucrând în loturi, prăjiți ravioli timp de 3 minute, răsturnându-le o dată în timpul procesului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite
RavioliRavioli
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
(Keebler)(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
11
Se scurge pe prosoape de hârtie, apoi se servește cu sos marinara.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Buștean (4 Uncii) Brânză De Capră1 Buștean (4 Uncii) Brânză De Capră
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri

Vin recomandat: Chianti, Verdicchio, Trebbiano

Chianti, Verdicchio și Trebbiano sunt alegeri excelente pentru Ravioli de vită. Italienii știu mâncarea și știu vinul. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Fontodi Chianti Classico Gran Selezione Vigna del Sorbo cu un rating de 4.7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 120 de dolari pe sticlă.
Fontodi Chianti Classico Gran Selezione Vigna del Sorbo
Fontodi Chianti Classico Gran Selezione Vigna del Sorbo
Vigna del Sorbo este un amestec de Sangiovese și Cabernet Sauvignon din podgorii care au expunere la sud-vest și viță de vie veche de 30 de ani.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 25 m.
Porții42
Scor De Sănătate5
Revista