Quesadillas De Brânză De 2 Minute
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mexicane, așa că încercați Quesadillas de brânză de 2 Minute. Această rețetă servește 2 și costă 91 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 20g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 438 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Nu o mulțime de oameni într-adevăr a plăcut acest hor d ' oeuvre. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Quesadillas De Pui Cu Miere De Tei: Joi De 30 De Minute, Quesadillas Cu Două Brânzeturi, și Brânză Quesadillas.
Instrucțiuni
Puneți 1 tortilla de făină pe o farfurie mare pentru microunde; presărați brânză Cheddar.
Așezați a doua tortilla de făină deasupra stratului de Cheddar.
Gatiti la mare in cuptorul cu microunde pana cand branza este topita, aproximativ 1 minut.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexican funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling, și spumante ros_loc. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ai putea încerca este Cuvaison Pinot Noir. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 29 de dolari.
Cuvaison Pinot Noir
Carneros pinot Noir din Cuvaison provine din proprietatea lor de 400 de acri din partea de sud a Văii Napa. Această podgorie cu climă rece permite condiții aproape perfecte an de an pentru a produce Chardonnay, Pinot Noir, Syrah, Sauvignon Blanc și Merlot de clasă mondială. Controlul tuturor aspectelor agricole din propria podgorie oferă Cuvaison un avantaj în producerea fructelor de cea mai bună calitate, reducând astfel manipularea la cramă. Vinificatorul Steven Rogstad rezumă cel mai bine: "stilul și filozofia mea se bazează pe exprimarea caracterului unic al strugurilor noștri și pe a le face cât mai puțin posibil. Când cineva are un fruct atât de minunat cu care să lucreze, acesta ar trebui să fie accentul."