Pâine De Porumb Cu Brânză De Arpagic
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de pâine, așa că încercați pâinea de porumb cu brânză de arpagic. Pentru 24 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 161 calorii, 5g de proteine, și 7g de grăsime per portie. Această rețetă servește 15. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ouă, brânză Cheddar ascuțită, făină și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pâine De Porumb Arpagic, Brânză De Capră Briose De Porumb Arpagic, și Pâine cu usturoi, arpagic și brânză la grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați făina de porumb, făina, zahărul și praful de copt. Într-un alt castron, amestecați ouăle, laptele și untul. Se amestecă în ingrediente uscate doar până se umezesc. Îndoiți ușor brânza și arpagicul.
Se toarnă într-un 13-in uns. x 9-in. tava de copt.
Coaceți la 400 de minute timp de 18 minute sau până se rumenesc.
Se taie în fâșii; se servește cald.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Riesling, vin spumant, și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Sud. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Bully Hill Vineyards Dry Riesling cu un rating de 5 stele din 5 pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Bully Hill Podgorii Uscat Riesling