Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Chicken Vindaloo. Pentru $2.01 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 447 calorii, 28G de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de ceapă, oțet de orez, coriandru măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Vindaloo De Pui , Vindaloo Autentic De Pui, Pui Vindaloo, și Pui Vindaloo.
Instrucțiuni
1
Combinați primele 10 ingrediente (prin usturoi) într-o pungă de plastic cu fermoar. Marinați la frigider cel puțin 4 ore, întorcându-vă ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi Ziploc
2
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Adauga ceapa; saut 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
4
Adăugați amestecul de pui și ardeii grași; saut 5 minute sau până când puiul este bine rumenit pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras
Pui întreg
5
Adăugați bulion și sare; fierbeți, neacoperit, 15 minute sau până când puiul este gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Bulion
Sare
6
Combinați amidonul de porumb și apa într-un castron mic; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De Porumb
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
7
Adăugați amestecul de amidon de porumb în amestecul de pui; fierbeți 2 minute sau până când sosul se îngroașă. Se amestecă coriandru.
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru asiatici. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 24 de dolari pe sticlă.