Pui Vindaloo

Pui Vindaloo
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Chicken Vindaloo. Pentru $2.01 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 447 calorii, 28G de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de ceapă, oțet de orez, coriandru măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Vindaloo De Pui , Vindaloo Autentic De Pui, Pui Vindaloo, și Pui Vindaloo.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 10 ingrediente (prin usturoi) într-o pungă de plastic cu fermoar. Marinați la frigider cel puțin 4 ore, întorcându-vă ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
2
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adauga ceapa; saut 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
4
Adăugați amestecul de pui și ardeii grași; saut 5 minute sau până când puiul este bine rumenit pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
Pui întregPui întreg
5
Adăugați bulion și sare; fierbeți, neacoperit, 15 minute sau până când puiul este gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
BulionBulion
SareSare
6
Combinați amidonul de porumb și apa într-un castron mic; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Adăugați amestecul de amidon de porumb în amestecul de pui; fierbeți 2 minute sau până când sosul se îngroașă. Se amestecă coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
Pui întregPui întreg
SosSos
8
Se servește peste orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrezOrez

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru asiatici. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc
Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc
Ca fiind transportat într-o pajiște de primăvară, acest vin minunat afișează arome ispititoare de musetel, verbena lamaie, cimbru și citrice zesty. Pe palatul lung și răcoritor, aciditatea naturală excelentă și mineralitatea umedă a pietrișului aduc o energie frumoasă vinului, purtând arome de măr verde și pere Anjou la un finisaj luminos și concentrat.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate33
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista