pui dulce-acru

pui dulce-acru
Rețeta de pui dulce-acru este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță o opțiune uimitoare fără gluten și fără lactate pentru iubitorii de mâncare chinezească. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15 g de proteine, 9 g de grăsimi și un total de 167 de calorii. Pentru 1,31 USD per porție, obțineți un fel principal care servește 2. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și luați piept de pui, suc de portocale stors, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Vă este adus de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun de 62%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Pui dulce-acrișor, Pui dulce-acrișor și Pui dulce-acrișor.

Vin recomandat: Riesling, Gewurztraminer, Chenin Blanc

Riesling, Gewurztraminer și Chenin Blanc sunt alegerile mele de top pentru pui dulce-acrișor. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albii acide se asortează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Thousand Islands Winery Riesling cu un rating de 5 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Vinăria Mii de Insule Riesling
Vinăria Mii de Insule Riesling
Acest Riesling cu clima rece, stil dulce, afișează o aromă fructată cu arome de caise și piersici, urmate de o notă de citrice. Are o senzație de gură bine echilibrată și un final dulce.
DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate4
Bucătăriichinezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista