Pui De Cimbru Marsala
Rețeta de pui de cimbru Marsala poate fi făcută în aproximativ 30 de minute. Pentru 1,83 USD pe porție, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel principal are 235 calorii, 26g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 2. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Un amestec de sare, făină, jumătăți de piept de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmăriți un lactate gratuit dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este destul de bun. Coaste Prime prăjite cu cimbru și Marsala, Ciuperci sotate cu vin Marsala și cimbru, și Ravioli Marsala de pui Buitoni cu sos de cremă Marsala de ciuperci sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Puneți puiul într-o pungă mare de plastic resigilabilă; aplatizați la 1/4 in. grosime.
Adăugați făină și 1/8 linguriță fiecare sare și piper; se agită pentru a acoperi. Pune deoparte.
Intr-o tigaie mare, sotati morcovul si ardeiul galben in 1-1/2 lingurite ulei timp de 3 minute sau pana cand legumele sunt fragede.
Adăugați usturoiul și restul de sare și piper; gatiti 1 minut mai mult.
Transferați pe două farfurii de servire;păstrați cald.
În aceeași tigaie, încălziți uleiul rămas la foc mediu. Gatiti puiul timp de 3-4 minute pe fiecare parte sau pana cand carnea nu mai este roz; așezați peste legume.
Adăugați vin și cimbru în tigaie; gătiți timp de 1 minut, amestecând pentru a slăbi bucățile rumenite.
Vin recomandat: Pinot Noir, Chardonnay, Merlot
Pinot Noir, Chardonnay și Merlot sunt alegerile mele de top pentru pui Marsala. Puiul într-un sos cremos se poate împerechea frumos cu un chardonnay. Cu ciupercile de pământ și sosul mai întunecat, marsala de pui poate rezista cu siguranță la un vin roșu precum merlot sau pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este arbaleta Sonoma Pinot Noir. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
Arbaleta Sonoma Pinot Noir
Îmbătrânit în stejar francez, acest Pinot Noir are o culoare granată frumoasă, cu arome de cireș Bing, zmeură roșie, condimente de copt și note subtile de vanilie. Prezintă o moliciune luxuriantă pe palat, cuplată cu arome de fructe concentrate roșii și albastre, cu un miez de cireș și zmeură închisă cu note orale violet violet. Corp mediu cu aciditate echilibrată care ridică aromele.