Pui Curry Verde Thailandez
Reteta Thai pui Curry verde ar putea satisface pofta ta Indian în aproximativ 1 oră. Această rețetă face 4 porții cu 905 calorii, 56G de proteine, și 69G de grăsime fiecare. Pentru $ 4.22 pe portie, această rețetă acoperă 40% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Dacă aveți la îndemână usturoi, pastă de curry, ulei de gătit și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de gătit, puteți urma acest fel principal cu Cheesecake crud cu afine cu topping de firimituri ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 71%, care este solid. Încercați Pastă De Curry Verde Thailandez De Casă (Și Un Curry Verde Thailandez Ușor), Thai Green Curry Turcia și dovlecei Meatloaf într-un sos de Curry verde cu lapte de cocos, și Pui Curry Verde Thailandez pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aruncați puiul mai întâi în 1 lingură de sos de soia întunecat, apoi în făină, acoperind uniform bucățile.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu.
Puneți puiul în tigaie, gătiți și amestecați puiul până se rumenesc, aproximativ 5 minute.
Reduceți căldura la mediu și amestecați pasta de curry. Gatiti 1 minut pana se parfumeaza, apoi amestecati ceapa verde, usturoiul si ghimbirul; gătiți încă 2 minute. Întoarceți puiul în tigaie, amestecând pentru a acoperi cu amestecul de curry. Se amestecă laptele de cocos, sosul de pește, 1 lingură de sos de soia și zahărul în amestecul de pui-curry. Se lasă să fiarbă la foc mediu timp de 20 de minute până când puiul este fraged.
Se servește garnisit cu frunze de coriandru.