Pui Curry Verde Thailandez

Pui Curry Verde Thailandez
Reteta Thai pui Curry verde ar putea satisface pofta ta Indian în aproximativ 1 oră. Această rețetă face 4 porții cu 905 calorii, 56G de proteine, și 69G de grăsime fiecare. Pentru $ 4.22 pe portie, această rețetă acoperă 40% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Dacă aveți la îndemână usturoi, pastă de curry, ulei de gătit și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de gătit, puteți urma acest fel principal cu Cheesecake crud cu afine cu topping de firimituri ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 71%, care este solid. Încercați Pastă De Curry Verde Thailandez De Casă (Și Un Curry Verde Thailandez Ușor), Thai Green Curry Turcia și dovlecei Meatloaf într-un sos de Curry verde cu lapte de cocos, și Pui Curry Verde Thailandez pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aruncați puiul mai întâi în 1 lingură de sos de soia întunecat, apoi în făină, acoperind uniform bucățile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Soia închisSos De Soia închis
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
2
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema Fara GrasimeCrema Fara Grasime
Echipamente pe care le vei folosi
Nucșoară Măcinată SauNucșoară Măcinată Sau
3
Puneți puiul în tigaie, gătiți și amestecați puiul până se rumenesc, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Nucșoară Măcinată SauNucșoară Măcinată Sau
4
Scoateți puiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
5
Reduceți căldura la mediu și amestecați pasta de curry. Gatiti 1 minut pana se parfumeaza, apoi amestecati ceapa verde, usturoiul si ghimbirul; gătiți încă 2 minute. Întoarceți puiul în tigaie, amestecând pentru a acoperi cu amestecul de curry. Se amestecă laptele de cocos, sosul de pește, 1 lingură de sos de soia și zahărul în amestecul de pui-curry. Se lasă să fiarbă la foc mediu timp de 20 de minute până când puiul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Pastă De CurryPastă De Curry
Sos De PeșteSos De Pește
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Ulei De Canola Pentru PrăjireUlei De Canola Pentru Prăjire
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Nucșoară Măcinată SauNucșoară Măcinată Sau
6
Se servește garnisit cu frunze de coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru ProaspătCoriandru Proaspăt

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asian funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ați putea încerca este de Morgenzon Reserve Chenin Blanc. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 34 de dolari.
De Morgenzon Reserve Chenin Blanc
De Morgenzon Reserve Chenin Blanc
Decadent auriu cu nuanțe verzi, acest Chardonnay prezintă arome de brioșă prăjită cu marmeladă zesty. O coloană vertebrală de tei și lemongrass cu note florale de caprifoi și frangipani apar pe palat. Vanilie caldă, bogată și o nuanță cremoasă de migdale persistă pe final.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate38
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista