Pui Cu Pastă De Ardei Roșu Coreean

Pui Cu Pastă De Ardei Roșu Coreean
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul cu pastă de ardei roșu coreean. Pentru $ 8.6 pe portie, această rețetă acoperă 45% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 1. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 105g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 1046 calorii. Această rețetă este plăcută de 3 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, ketchup, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei coreene. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este excelent. Încercați Pui la grătar cu pastă de ardei roșu condimentată, Pui la grătar cu pastă de ardei roșu condimentată, și Pastă De Soia Coreeană Tocană (Doenjang Jjigae) pentru rețete similare.

Vin recomandat: Riesling, Chenin Blanc, Gewurztraminer

Coreeanul poate fi asociat cu Riesling, Chenin Blanc și Gewurztraminer. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ai putea încerca este J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese Riesling. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 56 de dolari.
J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese Riesling
J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese Riesling
"Un pic redus în aromă, acest alb tânăr are multă intensitate, oferind arome de tei, piersică și ardezie potrivite cu o textură mătăsoasă. Este incomod astăzi, având nevoie de timp pentru a se integra. Cel mai bun din 2008 până în 2020. 1.500 de cazuri făcute.–- BS
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții1
Scor De Sănătate48
Bucătăriicoreeanăasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista