Pui Cu Aragaz Lent Alfredo

Pui Cu Aragaz Lent Alfredo
Slow Cooker Chicken Alfredo este un fel principal care servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și דל פחמימות,ă are 415 calorii, 25g de proteine, și 31g de grăsime pe porție. Pentru $2.19 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 15 minute. 728 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Allrecipes. Este o preț rezonabil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Un amestec de brânză elvețiană, pudră de usturoi, parmezan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 43%. Supă Alfredo De Pui Cu Aragaz Lent, Pui Cu Aragaz Lent Alfredo Tortellini, și Supă Alfredo De Pui Cu Aragaz Lent sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
În vasul unui aragaz lent, amestecați cuburile de pui și sosul Alfredo. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos AlfredoSos Alfredo
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
2
Adăugați parmezan și brânză elvețiană; acoperiți și gătiți încă 30 de minute sau până când puiul este gătit. Se condimentează cu praf de usturoi, sare și piper și se amestecă brânzeturile înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
Sare și PiperSare și Piper
Praf De UsturoiPraf De Usturoi
Brânză ElvețianăBrânză Elvețiană
Pui întregPui întreg

Echipamente

Vin recomandat: Pinot Grigio, Chardonnay Neacoperit

Pinot Grigio și Unoaked Chardonnay sunt alegerile mele de top pentru Chicken Alfredo. Mâncărurile alfredo cremoase, brânzoase și untoase se pot împerechea frumos cu un chardonnay neîngrijit sau un Pinot grigio. Duck Pond Pinot Gris cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Iaz De Rață Pinot Gris
Iaz De Rață Pinot Gris
Pinot Gris-ul nostru se caracterizează prin aromele sale tropicale și aciditatea strălucitoare. Aromele și aromele de caș de lămâie, nectarină, floare de soc, grapefruit domină, finisând crocant și uscat.
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Revista