Pui Biryani ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,22 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 38g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 481 calorii. Acesta este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți orez basmati, stafide aurii, coriandru și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 55%. Încercați biryani de pui andhra – biryani Rapid folosind iaurt, qabooli biryani sau qubooli biryani | chana dal biryani, și Hyderabadi pui biryani , cum se face pui biryani pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Topiți untul într-o cratiță mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Masline Umplute Cu Piment
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Adăugați ceapa, ghimbirul și usturoiul în tigaie; sotati 5 minute sau până se rumenesc ușor. Se amestecă chimenul, ienibaharul, șofranul și cardamomul; gătiți 15 secunde. Se amestecă roșiile, stafidele și serrano; gătiți 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 C Zahăr Granulat (turbinado Sau Zahăr Organic Din Trestie)
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
șofran
1 Portocala, Coaja
Amestec Tricolor De Slaw De Cole
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Adăugați orez; gatiti 1 1/2 minute, amestecand frecvent. Se amestecă 2 căni de apă; se aduce la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 12 minute sau până când lichidul este absorbit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Gruener Veltliner, Riesling, și Sparkling Rosa sunt alegerile mele de top pentru Indian. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de fel de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de mâncăruri tradiționale. Schloss Gobelsburg Schlosskellerei Gobelsburger Gruner Veltliner cu un rating de 4.2 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Schloss Gobelsburg Schlosskellerei Gobelsburger Gruner Veltliner
Extrem de parfumat cu whiffs de prune Mirabelle suculent. Atât de seducătoare și expresivă în mod deschis, cu o atingere filigrană plăcută. Compact, dar plin de viață și robust. Note Fine de fructe de piatră. Straturi de subtonuri subtile și un finisaj frumos plin de spirit.