Porumb la grătar cu sos de soia și Mirin

Porumb la grătar cu sos de soia și Mirin
Porumb la grătar cu sos de soia și Mirin este un fără gluten și vegan rețetă cu 6 porții. O porție conține 87 calorii, 4G de proteine, și 1g de grăsime. Pentru 91 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Acesta este adus la tine de Chow. Mergeți la magazin și ridicați urechi porumb, mirin, sos de soia și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 23%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Taitei Cu Sos De Soia, Cod Negru La Grătar Cu Wasabi Și Mirin Proaspete, și Sparanghel de susan cu sos Aioli de soia-usturoi.

Instrucțiuni

1
Combinați sosul de soia și mirinul într-un castron mic; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Încălziți un grătar în aer liber la înălțime medie(aproximativ 375 de metri cubi F până la 425 de metri cubi f). Înainte de a grăta porumbul, curățați cu grijă cojile fiecărei urechi puțin mai mult de jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Sare Condimentată McCormick® Season-All®1 Linguriță De Sare Condimentată McCormick® Season-All®
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
3
Îndepărtați cât de multă mătase puteți, fără a scoate cojile. Trageți cojile înapoi.
4
Așezați porumbul pe grătar și acoperiți grătarul. Rotiți porumbul cu un sfert de tură la fiecare 5 minute până când cojile sunt carbonizate, aproximativ 20 de minute în total. (Dacă grătarul dvs. are puncte fierbinți, mutați știuleții astfel încât să se grătească uniform.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Sare Condimentată McCormick® Season-All®1 Linguriță De Sare Condimentată McCormick® Season-All®
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
5
Scoateți porumbul de pe grătar și lăsați-l deoparte până se răcește suficient pentru a fi manevrat.Când porumbul s-a răcit, curățați cojile înapoi complet, dar nu le detașați, astfel încât să le întoarceți pe dos pentru a forma un mâner. Întoarceți porumbul la grătar și periați urechile cu amestecul de sos de soia rezervat. Grătiți până când sâmburii încep să se caramelizeze și să se rumenească, rotind porumbul cu un sfert de tură la fiecare 30 de secunde și perindând cu mai mult din amestec, aproximativ 2 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
1 Linguriță De Sare Condimentată McCormick® Season-All®1 Linguriță De Sare Condimentată McCormick® Season-All®
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
6
Serviți imediat.
DificultateNormal
Gata În40 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista