Portobellos la grătar umplut cu pilaf de orez sălbatic-migdale și vinaigretă de ardei Piquillo

Portobellos la grătar umplut cu pilaf de orez sălbatic-migdale și vinaigretă de ardei Piquillo
Dacă aveți aproximativ 2 ore și 20 de minute de petrecut în bucătărie, Portobellos la grătar umplut cu pilaf de orez sălbatic, migdale și ardei Piquillo, vinaigretă ar putea fi o rețetă excelentă fără gluten, fără lactate și lacto ovo vegetarian de încercat. Acest aperitiv are 415 calorii, 10 g de proteine și 24 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 8 și costă 2,9 USD per porție. Această rețetă este pe placul a 30 de bucătari și bucătari. 4 iulie va fi și mai specială cu această rețetă. Această rețetă de la Foodnetwork necesită usturoi, ulei de măsline, miere și vin. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 83%. Acest scor este remarcabil. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Portobellos la grătar umplut cu pilaf de orez sălbatic-migdale și vinaigretă de ardei piquillo, pilaf de orez sălbatic cu varză de Bruxelles și vinaigretă de salvie și măsline verzi umplute cu piper Piquillo și hamsii.

Instrucțiuni

1
Vezi cum se prepară această rețetă.
2
Încinge grătarul la mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
3
Ungeți ambele părți ale ciupercilor cu ulei și asezonați cu sare și piper. Prăjiți capacele până când devin maro auriu pe ambele părți și tocmai sunt fierte, 10 până la 12 minute. Umpleți capacele cu pilaf de orez sălbatic, stropiți vinegreta piquillo și presărați blaturile cu migdalele prăjite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extravirgin Sau Ulei Vegetal, 1 Rând De Tigaie într-un Flux LentUlei De Măsline Extravirgin Sau Ulei Vegetal, 1 Rând De Tigaie într-un Flux Lent
VinetăVinetă
Ambalați Broccoli Congelat și Sos De BrânzăAmbalați Broccoli Congelat și Sos De Brânză
Orez SălbaticOrez Sălbatic
Piper PiquilloPiper Piquillo
Ceapa Rasa TocataCeapa Rasa Tocata
Ciuperci Proaspete Feliate, Tocate MăruntCiuperci Proaspete Feliate, Tocate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
4
Pune orezul sălbatic într-o strecurătoare și clătește bine cu apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez SălbaticOrez Sălbatic
Macina Nucsoara ProaspataMacina Nucsoara Proaspata
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
5
Combinați 3 căni de bulion și apă într-o cratiță mare cu o lingură de sare și aduceți la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Bame, Tăiată și Tăiată în Rondele De 1/2 Inch1 Kilogram De Bame, Tăiată și Tăiată în Rondele De 1/2 Inch
Macina Nucsoara ProaspataMacina Nucsoara Proaspata
1 1/2 Uncie Frunze De Spanac Tocate (aproximativ 2 Cesti)1 1/2 Uncie Frunze De Spanac Tocate (aproximativ 2 Cesti)
Echipamente pe care le vei folosi
2-1/2 Căni De Legume Din Amestec Din California2-1/2 Căni De Legume Din Amestec Din California
6
Adăugați orezul și gătiți până când boabele se deschid și sunt foarte moi, 1 1/2 până la 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pere Asiatice, Fiecare, SpălatePere Asiatice, Fiecare, Spălate
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
7
Scurgeți bine.
8
Încinge uleiul într-o tigaie mare la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci Proaspete Feliate, Tocate MăruntCiuperci Proaspete Feliate, Tocate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Tăiței Cu Ou Foarte Largi, Gătiți Conform Instrucțiunilor De AmbalareTăiței Cu Ou Foarte Largi, Gătiți Conform Instrucțiunilor De Ambalare
9
Adăugați ceapa și gătiți până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Haine Alimente Sare De Mare IodataHaine Alimente Sare De Mare Iodata
10
Adăugați usturoiul și gătiți timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Soy Dream Beverage (aromă Originală) Sau Lapte1 Cană Soy Dream Beverage (aromă Originală) Sau Lapte
11
Se adauga vinul si se fierbe pana scade la jumatate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Gemelli Sau Paste Fusilli ScurtePaste Gemelli Sau Paste Fusilli Scurte
12
Adăugați orezul sălbatic gătit, cimbrul, rozmarinul și 1/2 cană rămasă de bulion și asezonați cu sare și piper și gătiți până când se încălzesc și aromele se combină, 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez Sălbatic GătitOrez Sălbatic Gătit
Ulei De Măsline Extravirgin Sau Ulei Vegetal, 1 Rând De Tigaie într-un Flux LentUlei De Măsline Extravirgin Sau Ulei Vegetal, 1 Rând De Tigaie într-un Flux Lent
Ardei Gras Roșu, Tăiat în Bucăți De Mărimea Unui ChibritArdei Gras Roșu, Tăiat în Bucăți De Mărimea Unui Chibrit
1 Kilogram De Bame, Tăiată și Tăiată în Rondele De 1/2 Inch1 Kilogram De Bame, Tăiată și Tăiată în Rondele De 1/2 Inch
1/2 Cană Ulei De Măsline Grecesc, Plus 2 Linguri Pentru Lămâi1/2 Cană Ulei De Măsline Grecesc, Plus 2 Linguri Pentru Lămâi
13
Luați de pe foc și adăugați pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 3/4 Inci (40 Cuburi)Tăiat în Cuburi De 3/4 Inci (40 Cuburi)
14
Combinați ardeii, ceapa, usturoiul, oțetul, mierea, muștarul și sare și piper într-un blender și amestecați până la omogenizare. Cu motorul pornit, adăugați încet uleiul și amestecați până se emulsionează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extravirgin Sau Ulei Vegetal, 1 Rând De Tigaie într-un Flux LentUlei De Măsline Extravirgin Sau Ulei Vegetal, 1 Rând De Tigaie într-un Flux Lent
Smântână, Globul OcularSmântână, Globul Ocular
2 Cani De Ardei Rosu Taiat Cubulete2 Cani De Ardei Rosu Taiat Cubulete
3 Căni De Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate3 Căni De Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate
1 Cană Soy Dream Beverage (aromă Originală) Sau Lapte1 Cană Soy Dream Beverage (aromă Originală) Sau Lapte
2 Pâine Integrală De 12 Pe 9 Inci Sau Lavash Simplă2 Pâine Integrală De 12 Pe 9 Inci Sau Lavash Simplă
Haine Alimente Sare De Mare IodataHaine Alimente Sare De Mare Iodata
Ciuperci Proaspete Feliate, Tocate MăruntCiuperci Proaspete Feliate, Tocate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Elefant FondantElefant Fondant

Ingrediente

31Nuci de orice fel (tocate)migdale feliate, prăjitemigdale feliate, prăjite8Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăPiper negru proaspăt măcinatPiper negru proaspăt măcinat1126 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriChorizo mexican (aproximativ 2 link-uri)Chorizo mexican (aproximativ 2 link-uri)7206 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiristoc de pui, plus 1/2 canăstoc de pui, plus 1/2 cană1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)Muștar DijonMuștar Dijon2406 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirivin alb secvin alb sec15Nuci de orice fel (tocate)pătrunjel proaspăt tocat cu frunze platepătrunjel proaspăt tocat cu frunze plate2(poate fi sau trece)frunze proaspete de rozmarin tocate măruntfrunze proaspete de rozmarin tocate mărunt2(poate fi sau trece)frunze proaspete de cimbru tocate măruntfrunze proaspete de cimbru tocate mărunt2cuișoareusturoi, tocat finusturoi, tocat fin1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)1-1/4 cani de cereale Mueslix cu stafide, curmale si migdale1-1/4 cani de cereale Mueslix cu stafide, curmale si migdale2(iarnă)2 lire de soiuri amestecate de ciuperci proaspete2 lire de soiuri amestecate de ciuperci proaspete8Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăUlei de măslineUlei de măsline1Ceapa Spaniola, tocata maruntCeapa Spaniola, tocata marunt5ardei piquillo, tocațiardei piquillo, tocați81 litru de lapte integral, la temperatura camereicaps portobellocaps portobello1smallsceapă roșie, tocată grosierceapă roșie, tocată grosier8cuișoareusturoi prăjit, decojitusturoi prăjit, decojit8Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăSareSare8Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăSare și piperSare și piper8Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăSare și piper negru proaspăt măcinatSare și piper negru proaspăt măcinat606 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirioțet de sherry în vârstăoțet de sherry în vârstă4736 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiri1 lingurita de sare afumata hickory1 lingurita de sare afumata hickory240Nuci de orice fel (tocate)orez sălbatic, clătit bineorez sălbatic, clătit bine

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Vinul spumant și spumosul rosé sunt alegeri excelente pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Johnson Estate Cream Sherry. Are 5 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
NV Johnson Estate Cremă Sherry
NV Johnson Estate Cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar, urmate de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bun acum, dar îi va recompensa pe cei care îi permit să îmbătrânească „”. O băutură pre-prandială preferată. Considerați-l cu nuci înainte de cină ca aperitiv, sau după cină cu desert, în special ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezele reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în „„stil italian””. "
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 20 m.
Porții8
Scor De Sănătate13
Revista