Plăcintă Cu Ciocolată Pufoasă

Plăcintă Cu Ciocolată Pufoasă
Pentru $1.43 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 426 calorii, 7g de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Dacă aveți la îndemână crustă de cracker graham, sărutări cu ciocolată cu lapte, topping bătut cu carton și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Tort cu ciocolată Butterscotch cu glazură pufoasă de ciocolată Marshmallow, Cupcakes de ciocolată cu glazură pufoasă de ciocolată cu mentă, și Plăcintă Cu Budincă De Ciocolată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare pentru microunde, topiți sărutările de ciocolată; se amestecă până se omogenizează. Se răcește ușor. Îndoiți în 3-1 / 2 căni de topping biciuit până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hersheys PupiciHersheys Pupici
32 De Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite (aproximativ 1-1/2 Cani)32 De Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite (aproximativ 1-1/2 Cani)
Echipamente pe care le vei folosi
Legume Din Amestec Din CaliforniaLegume Din Amestec Din California
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Răspândiți jumătate din amestecul de ciocolată în crustă; se presară cu cupe de unt de arahide. Se acoperă cu amestecul de ciocolată rămas. Se răcește cel puțin 30 de minute. Se acoperă cu restul de topping bătut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cupe De Unt De ArahideCupe De Unt De Arahide
32 De Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite (aproximativ 1-1/2 Cani)32 De Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite (aproximativ 1-1/2 Cani)
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Borcan Conserve De Zmeură Fără SemințeBorcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista