Plăcintă Bogată Cu Trufe De Ciocolată

Plăcintă Bogată Cu Trufe De Ciocolată
Placinta bogata cu trufe de ciocolata ar putea fi doar desertul pe care il cautati. Această rețetă face 10 porții cu 336 calorii, 3G de proteine, și 26g de grăsime fiecare. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1052 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți extract de vanillan, chipsuri de ciocolată semidulce, frișcă grea și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei Creole. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort bogat de ciocolată cu glazură de Ganache și cuib de ouă de trufe, Pene Bogate În Trufe, și Trufe ușoare ~ linguri de trufe de ciocolată și trandafiri.

Instrucțiuni

1
În vasul cu microunde combinați chipsurile de ciocolată și 1/2 din cremă. Gatiti la mare timp de 1 pana la 2 minute, amestecand la fiecare 30 de secunde pana se omogenizeaza. Se răcește la temperatura camerei. Se amestecă zahărul și vanilia. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni (12 Uncii) Amăruie (60% Cacao) Chipsuri De Ciocolată (recomandat: Ghiradelli)2 Căni (12 Uncii) Amăruie (60% Cacao) Chipsuri De Ciocolată (recomandat: Ghiradelli)
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Legume Din Amestec Din CaliforniaLegume Din Amestec Din California
2
Într-un castron mic, bateți restul de cremă până se formează vârfuri moi. Bateți în amestec de ciocolată la viteză mare 1/3 la un moment dat. se amestecă bine și lingura în crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Borcan Conserve De Zmeură Fără SemințeBorcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
3
La frigider cu cel puțin 8 ore înainte de servire.

Vin recomandat: Albarino, Vin Roz, Sauvignon Blanc

Cajun e în meniu? Încercați să vă împerecheați cu Albarino,vin de la Rosa și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri cu conținut scăzut de tanin, cu alcool mai mic, vor completa căldura în mâncărurile picante Cajun, în loc să vă facă gura să ardă mai mult. Un vin pe care îl puteți încerca este Granbazan Etiquetan Ambar Albarino. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 25 de dolari.
Granbazan Eticheta Ambar Albarino
Granbazan Eticheta Ambar Albarino
Culoare aurie palidă, cu reflexe strălucitoare de lămâie spre margine. Mare complexitate olfactivă, reflectând clar caracteristicile varietale cu arome de fructe proaspete însămânțate, ananas, măr verde, lămâie și banană. Umplerea gurii cu o aciditate crocantă. Gust elegant, echilibrat și plăcut.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate1
BucătăriiCajuncreol
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista