Plăcintă Bogată Cu Trufe De Ciocolată
Placinta bogata cu trufe de ciocolata ar putea fi doar desertul pe care il cautati. Această rețetă face 10 porții cu 336 calorii, 3G de proteine, și 26g de grăsime fiecare. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1052 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți extract de vanillan, chipsuri de ciocolată semidulce, frișcă grea și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei Creole. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort bogat de ciocolată cu glazură de Ganache și cuib de ouă de trufe, Pene Bogate În Trufe, și Trufe ușoare ~ linguri de trufe de ciocolată și trandafiri.
Instrucțiuni
În vasul cu microunde combinați chipsurile de ciocolată și 1/2 din cremă. Gatiti la mare timp de 1 pana la 2 minute, amestecand la fiecare 30 de secunde pana se omogenizeaza. Se răcește la temperatura camerei. Se amestecă zahărul și vanilia. Pune deoparte.
Într-un castron mic, bateți restul de cremă până se formează vârfuri moi. Bateți în amestec de ciocolată la viteză mare 1/3 la un moment dat. se amestecă bine și lingura în crustă.
La frigider cu cel puțin 8 ore înainte de servire.
Vin recomandat: Albarino, Vin Roz, Sauvignon Blanc
Cajun e în meniu? Încercați să vă împerecheați cu Albarino,vin de la Rosa și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri cu conținut scăzut de tanin, cu alcool mai mic, vor completa căldura în mâncărurile picante Cajun, în loc să vă facă gura să ardă mai mult. Un vin pe care îl puteți încerca este Granbazan Etiquetan Ambar Albarino. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 25 de dolari.
Granbazan Eticheta Ambar Albarino
Culoare aurie palidă, cu reflexe strălucitoare de lămâie spre margine. Mare complexitate olfactivă, reflectând clar caracteristicile varietale cu arome de fructe proaspete însămânțate, ananas, măr verde, lămâie și banană. Umplerea gurii cu o aciditate crocantă. Gust elegant, echilibrat și plăcut.