Piure de cartofi încărcat
Piureul de cartofi încărcat durează aproximativ 1 oră de la început până la sfârșit. Această rețetă face 8 porții cu 980 de calorii , 44 g de proteine și 60 g de grăsime fiecare. Pentru 2,6 USD per porție , această rețetă acoperă 34% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun de Ziua Recunoștinței . Vă este adus de Foodnetwork. 5 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și luați cartofi din Idaho, unt, slănină și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten . Funcționează bine ca garnitură accesibilă. Cu un scor de lingură de 74% , acest fel de mâncare este destul de bun. Piureul de cartofi încărcat , Piureul de cartofi încărcat și Piureul de cartofi încărcați sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Tăiați vârfurile 2 capete de usturoi. Înfășurați în folie și prăjiți timp de 30 de minute. Când se răcește suficient pentru a se manipula, scoateți pulpa de pe capetele de usturoi și lăsați-le deoparte.
Într-o oală mare, gătiți cartofii în suficientă apă cu sare pentru a acoperi timp de 10 până la 15 minute sau până când se înmoaie.
Scurgeți și întoarceți-l în oală. Bateți cu un mixer electric până la omogenizare; adaugand sare, dupa gust, piper, unt, usturoi si smantana. Cu o spatula se amesteca branza si baconul.
Adăugați mai multă sare și piper, dacă este necesar.