Piept De Pui Cu Lămâie-Rozmarin
Piept de pui de lămâie-rozmarin necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru $ 2.48 pe portie, veți obține un fel principal care servește 4. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 314 calorii, 49G de proteine, și 11g de grăsime per portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de piper, sare, bulion de pui mai puțin sodiu și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până suc de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 64%. Încercați Piept De Pui Cu Lămâie-Rozmarin, Piept de pui în ghiveci cu lămâie și rozmarin, și Piept De Pui Rozmarin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare; adăugați ulei.
Presărați 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper peste pui.
Adăugați pui; gatiti 3 minute pe fiecare parte. Aranjați puiul într-un vas de copt de 13 x 9 inch.
Coaceți la 375 timp de 25 de minute sau până când un termometru înregistrează 16
Scoateți din cuptor; acoperiți și lăsați să stea 15 minute.
Încălziți tigaia la foc mediu-mare.
Adăugați bulion, suc și crenguță de rozmarin. Aduceți la fierbere, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite; reduceți căldura și fierbeți 20 de minute sau până când amestecul de bulion măsoară 1/3 cană. Aruncați crenguta de rozmarin; amestecați restul de 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper.