Pește Prăjit Cu Anghinare

Pește Prăjit Cu Anghinare
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și felul principal primar? Peștele prăjit cu anghinare ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă face 5 porții cu 641 calorii, 91G de proteine, și 25g de grăsime fiecare. Pentru $9.12 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de inimi de anghinare, ulei de măsline extravirgin, cambulă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline extravirgin, puteți urma acest fel principal cu Peach Crisp: sănătos crocant pentru micul dejun ca desert. 3 persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta este adus la tine de recipes.prevention.com. cu o lingură scor de 77%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Pește Prăjit Cu Anghinare, Pește și anghinare cu vin alb, și Pește mediteranean la cuptor cu măsline și anghinare pentru rețete similare.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pește în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Caposaldo Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 10 dolari.
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio are o textură uscată, crocantă, vibrantă și arome delicate de fructe albe, flori și migdale.Se asortează bine cu carne albă, pește, fructe de mare, mâncăruri cu paste și brânzeturi delicate.
DificultateMediu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate40
Revista