Reteta Thai Pește Curry verde ar putea satisface pofta ta Indian în aproximativ 45 minute. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 8 și costă $ 8.09 pe portie. Acest fel principal are 484 calorii, 35g de proteine, și 16g de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de pastă de curry, secțiuni de frunze de tei kaffir 2 lingurițe de coajă de tei, frunze obișnuite de busuioc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 78%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Curry verde de pește thailandez cu sparanghel și mazăre, Pastă De Curry Verde Thailandez De Casă (Și Un Curry Verde Thailandez Ușor), și Thai Green Curry Turcia și dovlecei Meatloaf într-un sos de Curry verde cu lapte de cocos.
Instrucțiuni
1
Rupeți anasonul stelat în bucăți mici. Într-o tigaie de 10 până la 12 inci la foc mediu-mare, amestecați anasonul stelat sau semințele de anason, chimenul și coriandrul până când sunt parfumate, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Anason
Anason Stelat
Coriandru
Chimen
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Se toarnă condimentele într-un blender și se învârte până se macină fin, sau se toarnă într-un mortar și se macină cu un pistil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Mortar și Pistil
3
Adăugați lapte de cocos în tigaie; amestecați adesea la foc mediu-mare până când laptele este Bulbuc și grăsimea începe să se separe, 2 până la 6 minute (reduceți căldura dacă laptele stropește din tigaie).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte De Cocos
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Adăugați toată pasta de curry și amestecați până la aromă, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De Curry
5
Adăugați 1 1/4 căni de bulion, condimente măcinate, frunze întregi de busuioc, sos de pește și zahăr. Clătiți frunzele de tei kaffir, rupeți fiecare în jumătate și amestecați în sos; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Tei Kaffir
Busuioc Proaspăt
Sos De Pește
Condimente
Bulion
Sos
Zahăr
6
Clătiți peștele și uscați - l; tăiați în opt bucăți egale și aranjați într-o tigaie de 12 pe 16 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
7
Stropiți ulei peste pește și întoarceți bucățile pentru a acoperi; depărtați ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește
Ulei De Gătit
8
Coaceți într-un cuptor obișnuit sau cu convecție de 400 până când peștele este abia opac, dar încă cu aspect umed în centrul celei mai groase părți (tăiat pentru a testa), 10 până la 15 minute pentru halibut, 8 până la 10 minute pentru somn.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Somn
Halibut
Pește
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
9
Între timp, într-o tigaie de 5 până la 6 litri la foc mare, aduceți 2 1/2 până la 3 litri de apă la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
10
Adăugați fasole și gătiți până aproape fraged pentru a mușca, 3 până la 5 minute. Se amestecă ardeiul gras, apoi se scurge imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras
Fasole
11
Chiar înainte ca peștele să fie gata, amestecați sosul de curry verde la foc mare până când este din nou fierbinte. Într-un castron mic, amestecați restul de 1/2 cană de bulion cu 2 lingurițe de amidon de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Curry
Amidon De Porumb
Bulion
Pește
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
12
Se adaugă în sosul de curry fierbinte și se amestecă până fierbe și se îngroașă, aproximativ 1 minut. Dacă doriți, îndepărtați frunzele de tei kaffir.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Tei Kaffir
Sos Curry
13
Movilă orez fierbinte pe opt farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez
14
Așezați pește deasupra și împrăștiați fasole și fâșii de piper în jurul peștilor. Lingură sos curry peste și în jurul peștelui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Curry
Piper
Fasole
Pește
15
Presărați busuioc tăiat deasupra. Sau serviți pește, sos și legume pe un platou mare, cu orez într-un castron alături.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. FitVine Wine Pinot Grigio cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.