Patru Provincii Pâine Sifon Maro

Patru Provincii Pâine Sifon Maro
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați patru provincii pâine de sodă brună. Această rețetă servește 16. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 145 calorii, 5g de proteine, și 2G de grăsime per portie. Pentru 24 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 26 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Este o ieftin rețetă pentru fanii alimentelor Europene. Mergeți la magazin și ridicați bicarbonat de sodiu, unt, făină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 51%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Pâine De Sodă Brună, Pâine De Sodă Brună, și Pâine De Sodă Maro Irlandeză.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade C). Ungeți două foi de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
2
Bateți împreună oul, laptele de unt și melasa într-un bol până când sunt amestecate uniform; deoparte. Amestecați împreună făina integrală de grâu, făina universală, tărâțele, crema de tartru și bicarbonatul de sodiu într-un bol mare separat și faceți o fântână în centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Integrală De GrâuFăină Integrală De Grâu
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Lapte BătutLapte Bătut
MelasăMelasă
BranBran
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Se toarnă amestecul de zară în fântână și se amestecă până se formează un aluat moale. Amestecați stafidele aurii, apoi întoarceți aluatul pe o suprafață de lucru bine înmuiată și frământați de 8 până la 10 ori înainte de a le împărți în două bile rotunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stafide AuriiStafide Aurii
Lapte BătutLapte Bătut
AluatAluat
4
Așezați bilele pe foile de copt și folosiți un cuțit ascuțit pentru a tăia o adâncime de 1/2 inch X în vârfurile bilelor de aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuțitCuțit
5
Ungeți cu unt topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
6
Puneți pâinile în cuptorul preîncălzit și reduceți temperatura la 325 grade F (165 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Coaceți timp de 25 până la 30 de minute până se rumenesc. Înfășurați pâinile în prosoape ușoare de bumbac timp de 10 minute după ce au fost scoase din cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate6
Bucătăriieuropeanirlandez
Tipuri De Feluri De MâncarePâine
Revista