Patru Provincii Pâine Sifon Maro
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați patru provincii pâine de sodă brună. Această rețetă servește 16. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 145 calorii, 5g de proteine, și 2G de grăsime per portie. Pentru 24 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 26 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Este o ieftin rețetă pentru fanii alimentelor Europene. Mergeți la magazin și ridicați bicarbonat de sodiu, unt, făină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 51%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Pâine De Sodă Brună, Pâine De Sodă Brună, și Pâine De Sodă Maro Irlandeză.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade C). Ungeți două foi de copt.
Bateți împreună oul, laptele de unt și melasa într-un bol până când sunt amestecate uniform; deoparte. Amestecați împreună făina integrală de grâu, făina universală, tărâțele, crema de tartru și bicarbonatul de sodiu într-un bol mare separat și faceți o fântână în centru.
Se toarnă amestecul de zară în fântână și se amestecă până se formează un aluat moale. Amestecați stafidele aurii, apoi întoarceți aluatul pe o suprafață de lucru bine înmuiată și frământați de 8 până la 10 ori înainte de a le împărți în două bile rotunde.
Așezați bilele pe foile de copt și folosiți un cuțit ascuțit pentru a tăia o adâncime de 1/2 inch X în vârfurile bilelor de aluat.
Puneți pâinile în cuptorul preîncălzit și reduceți temperatura la 325 grade F (165 grade C).
Coaceți timp de 25 până la 30 de minute până se rumenesc. Înfășurați pâinile în prosoape ușoare de bumbac timp de 10 minute după ce au fost scoase din cuptor.