Pan-Fried Falafel

Pan-Fried Falafel
Reteta Falafel Pan-prajit este gata în aproximativ 50 de minute și este cu siguranță o uimitoare lactate gratuit opțiune pentru iubitorii de mâncare din Orientul Mijlociu. Această rețetă servește 4 și costă 1,06 USD pe porție. O porție conține 318 calorii, 11g de proteine, și 14g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de ulei, năut, piper cayenne și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Cu o lingură scor de 63%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați falafel | cum se face falafel / falafel cu năut, Regele falafelului și falafelul lui Shawarma din ' New York a la Cart, și Pan Bagnat pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți năutul într-un robot de bucătărie; piure la o pastă groasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
2
Puneți ceapa, pătrunjelul și usturoiul în robotul de bucătărie; piure cu năut până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
3
Transferați într-un castron.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
4
Bateți oul, chimenul, coriandrul, sarea, praful de copt, sucul de lămâie, piperul negru și ardeiul cayenne împreună într-un bol mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Jalapeno Proaspăt întreg1 Jalapeno Proaspăt întreg
Piersicile Proaspete Sau Congelate Tăiate FeliiPiersicile Proaspete Sau Congelate Tăiate Felii
3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
¼ Lingurita Oregano¼ Lingurita Oregano
(tub Mare)(tub Mare)
(Keebler)(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
5
Se amestecă amestecul de ouă și 1 lingură de ulei de măsline în amestecul de naut până se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
(Keebler)(Keebler)
6
Amestecați încet firimiturile de pâine în amestecul de naut până când se ține împreună, dar nu este lipicios. Reglați cu mai mult sau mai puțin pesmet, după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
7
Formați amestecul în bile și aplatizați-l în chiftele mici.
8
Se toarnă ulei de măsline până la 1 inch adâncime într-o tigaie mare din fontă; se pune la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
9
Prăjiți prăjiturile în ulei fierbinte până se rumenesc, 3 până la 5 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista