Ouă Diavolite În Stil Mexican

Ouă Diavolite În Stil Mexican
Ouă Deviled în stil Mexican ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru 18 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 65 calorii. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și întreg 30 dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână piper cayenne măcinat, pudră de chili, ouă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o foarte accesibil rețetă pentru fanii mâncării americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. În general, această rețetă câștigă o nu atât de super scor spoonacular de 11%. Încercați Ouă De Diavol Mexican, Ouă De Diavol Mexican, și Ouă De Diavol Mexican pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați ouăle într-o cratiță într-un singur strat și umpleți cu apă pentru a acoperi ouăle cu 1 inch. Acoperiți cratița și aduceți apa la fierbere la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc și se lasă ouăle să stea în apa fierbinte timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
OuăOuă
3
Scurgere. Răciți ouăle sub apă curgătoare rece. Curățați odată rece. Înjumătățiți ouăle pe lungime și scoateți gălbenușurile într-un castron. Puneți gălbenușurile cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Se amestecă maioneza, ardeiul iute verde tocat, măslinele, pudra de chili și ardeiul cayenne până se combină bine; lingură în jumătățile de albuș de ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute Verde CubuleteArdei Iute Verde Cubulete
Praf De ChiliPraf De Chili
MaionezăMaioneză
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
MăslineMăsline

Echipamente

DificultateGreu
Gata În1 h
Porții12
Scor De Sănătate0
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista