Nu Coace Bomboane Salata De Mere

Nu Coace Bomboane Salata De Mere
Nu coace bomboane salata de mere ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 225 calorii. Pentru 92 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați alune, ananas, topping biciuit și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Halloween va fi și mai special cu această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată De Mere Candy Bar, Salată De Mere Cu Bomboane De Scorțișoară, și Bomboane De Trestie De Zahăr Nu-Coace Cookie-Uri pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Amestecați ananasul zdrobit, merele Granny Smith, toppingul biciuit, batoanele de bomboane și arahidele într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
În Castron Mare Se AmestecăÎn Castron Mare Se Amestecă
Ananas ZdrobitAnanas Zdrobit
32 De Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite (aproximativ 1-1/2 Cani)32 De Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite (aproximativ 1-1/2 Cani)
Candy Bar Englezesc Toffee, TocatCandy Bar Englezesc Toffee, Tocat
1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții8
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
OcaziiHalloween
Revista