Napoleon vinete și sparanghel
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați vinetele și sparanghelul Napoleons. Această rețetă servește 4. O porție conține 330 de calorii, 14 g de proteine și 21 g de grăsimi. Pentru 3 USD per porție, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și luați sulițe de sparanghel, vinete, ricotta cu lapte și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 43 de minute. Vă este adus de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă primară și fără gluten. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 79%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Napoleon de vinete și roșii, Napoleon miniatural cu cremă de vinete și Napoleon cu brânză de capră cu ierburi și sparanghel.
Instrucțiuni
Vezi cum se prepară această rețetă.
Așezați un grătar pentru cuptor în centrul cuptorului. Preîncălziți cuptorul la 200 de grade F.
Puneți o tigaie pentru grătar la foc mediu-mare sau preîncălziți un grătar cu gaz sau cărbune.
Stropiți legumele cu ulei de măsline și asezonați cu sare și piper. Vinetele la grătar până se înmoaie, aproximativ 4 minute pe fiecare parte. Sparanghelul la grătar timp de 3 până la 4 minute, întorcându-l ocazional până devine crocant. Când este suficient de rece pentru a fi manevrat, tăiați sparanghelul în jumătate în cruce.
Pentru umplutură: într-un castron mic, amestecați brânza ricotta, busuiocul, Pecorino Romano, coaja de lămâie și sucul de lămâie până la omogenizare. Se condimenteaza cu sare si piper, dupa gust.
Puneți 4 felii de vinete pe o suprafață de lucru.
Ungeți fiecare cu 2 până la 3 linguri de amestec de ricotta. Tapetați 4 bucăți de sparanghel, una lângă alta, deasupra.
Pune o altă felie de vinete deasupra și repetă straturile. Acoperiți fiecare napoleon cu o felie de vinete și puneți-l pe o tavă mică de copt.
Coaceți până se încălzește, aproximativ 10 minute și serviți.