Napoleon vinete și sparanghel

Napoleon vinete și sparanghel
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați vinetele și sparanghelul Napoleons. Această rețetă servește 4. O porție conține 330 de calorii, 14 g de proteine și 21 g de grăsimi. Pentru 3 USD per porție, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și luați sulițe de sparanghel, vinete, ricotta cu lapte și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 43 de minute. Vă este adus de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă primară și fără gluten. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 79%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Napoleon de vinete și roșii, Napoleon miniatural cu cremă de vinete și Napoleon cu brânză de capră cu ierburi și sparanghel.

Instrucțiuni

1
Vezi cum se prepară această rețetă.
2
Așezați un grătar pentru cuptor în centrul cuptorului. Preîncălziți cuptorul la 200 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
La 5 RoșiiLa 5 Roșii
1
Puneți o tigaie pentru grătar la foc mediu-mare sau preîncălziți un grătar cu gaz sau cărbune.
Echipamente pe care le vei folosi
Minim 40 De Frigarui De Bambus De 8 InciMinim 40 De Frigarui De Bambus De 8 Inci
1 1/2 Cani Plus 1 Lingura De Faina De Tort1 1/2 Cani Plus 1 Lingura De Faina De Tort
2
Stropiți legumele cu ulei de măsline și asezonați cu sare și piper. Vinetele la grătar până se înmoaie, aproximativ 4 minute pe fiecare parte. Sparanghelul la grătar timp de 3 până la 4 minute, întorcându-l ocazional până devine crocant. Când este suficient de rece pentru a fi manevrat, tăiați sparanghelul în jumătate în cruce.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ochi Coaste Cu Os, La Temperatura CamereiOchi Coaste Cu Os, La Temperatura Camerei
Dip De Spanac și AnghinareDip De Spanac și Anghinare
Ciuperci Proaspete Sau 1 Cutie De Ciuperci FeliateCiuperci Proaspete Sau 1 Cutie De Ciuperci Feliate
30 Uncii De Ricotta Cu Lapte Integral30 Uncii De Ricotta Cu Lapte Integral
VineteVinete
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Cani Plus 1 Lingura De Faina De Tort1 1/2 Cani Plus 1 Lingura De Faina De Tort
3
Pentru umplutură: într-un castron mic, amestecați brânza ricotta, busuiocul, Pecorino Romano, coaja de lămâie și sucul de lămâie până la omogenizare. Se condimenteaza cu sare si piper, dupa gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pecorino RomanoPecorino Romano
Ochi Coaste Cu Os, La Temperatura CamereiOchi Coaste Cu Os, La Temperatura Camerei
Mozzarella Mărunțită, Pentru Ornat, OpționalMozzarella Mărunțită, Pentru Ornat, Opțional
Mere De Tartă Nedecojite, Tăiate JulienMere De Tartă Nedecojite, Tăiate Julien
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
Şuncă De ţară Kentucky, Tăiată MăruntŞuncă De ţară Kentucky, Tăiată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram De Linkuri Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, Tăiate în Felii De 1/2 Inch1 Kilogram De Linkuri Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, Tăiate în Felii De 1/2 Inch
1
Puneți 4 felii de vinete pe o suprafață de lucru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
2
Ungeți fiecare cu 2 până la 3 linguri de amestec de ricotta. Tapetați 4 bucăți de sparanghel, una lângă alta, deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci Proaspete Sau 1 Cutie De Ciuperci FeliateCiuperci Proaspete Sau 1 Cutie De Ciuperci Feliate
Mozzarella Mărunțită, Pentru Ornat, OpționalMozzarella Mărunțită, Pentru Ornat, Opțional
4 Roșii, Tăiate Cubulețe Mici4 Roșii, Tăiate Cubulețe Mici
3
Pune o altă felie de vinete deasupra și repetă straturile. Acoperiți fiecare napoleon cu o felie de vinete și puneți-l pe o tavă mică de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
Echipamente pe care le vei folosi
Tuburi Fiecare) Aluat Congelat De Biscuiti Cu ZaharTuburi Fiecare) Aluat Congelat De Biscuiti Cu Zahar
4
Coaceți până se încălzește, aproximativ 10 minute și serviți.
Echipamente pe care le vei folosi
La 5 RoșiiLa 5 Roșii
DificultateMediu
Gata În43 m.
Porții4
Scor De Sănătate66
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista