MUFFULETTA SANDWICH, New Orleans Deli stil

MUFFULETTA SANDWICH, New Orleans Deli stil
Reteta MUFFULETTA SANDWICH, New Orleans stil Deli ar putea satisface pofta Creolă în jurul valorii de 6 ore și 20 de minute. Pentru $ 4.28 pe portie, veți obține un fel principal care servește 4. O porție conține 764 calorii, 39G de proteine, și 53G de grăsime. Este adus la tine de Toțiretete. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de oregano, Salam de Genova, capere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Încercați Amestec de ulei în stil New Orleans pentru sandvișul Muffuletta, Clasic New Orleans Muffuletta Sandwich, și New Orleans Stil Muffuletta pentru rețete similare.

Ingrediente

1pinchcârnați de porc fără învelișcârnați de porc fără înveliș1pâine rotundă italiană (8 inch boule)pâine rotundă italiană (8 inch boule)2(poate fi sau trece)capere, scurse și tocatecapere, scurse și tocate1morcov murat, tocatmorcov murat, tocat3bucăți mariconopidă murată, scursă și tocatăconopidă murată, scursă și tocată1bucată micățelină, top cu frunze-tocatețelină, top cu frunze-tocate1(poate fi sau trece)semințe de țelinăsemințe de țelină1ulei de măsline extravirgin, 2 întoarceri de tigaie plus câteva pentru stropireusturoi proaspăt, curățat și tocatusturoi proaspăt, curățat și tocat1186 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriMăsline negre grecești, tocateMăsline negre grecești, tocate113Nuci de orice fel (tocate)șuncă, feliată subțireșuncă, feliată subțire113Nuci de orice fel (tocate)mortadella, felii subțirimortadella, felii subțiri113Nuci de orice fel (tocate)Brânză Mozzarella, feliatăBrânză Mozzarella, feliată2376 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirisalată de măsline cu uleisalată de măsline cu ulei4Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăSalată de măsline: pentru SANDWICH cu MUFFULETTASalată de măsline: pentru SANDWICH cu MUFFULETTA4ceapa de cocktail, scursă, tocatăceapa de cocktail, scursă, tocată1(poate fi sau trece)conserve) supă de pui cu conținut scăzut de sodiuconserve) supă de pui cu conținut scăzut de sodiu1186 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiripepperoncini, scurs (ardei mici de salată) lăsat întregpepperoncini, scurs (ardei mici de salată) lăsat întreg2376 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirimăsline verzi umplute cu pimento și măsline negre fără sâmburi.(Drenate și felii subțiri, sau tocate)măsline verzi umplute cu pimento și măsline negre fără sâmburi.(Drenate și felii subțiri, sau tocate)113Nuci de orice fel (tocate)Brânză Provolone, feliatăBrânză Provolone, feliată113Nuci de orice fel (tocate)Salam dur Genoa, feliat subțireSalam dur Genoa, feliat subțire4Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăMEZZETTA face un amestec de legume italiene murate pe care l-am folosit atât pentru conopidă, ceapă și morcoviMEZZETTA face un amestec de legume italiene murate pe care l-am folosit atât pentru conopidă, ceapă și morcovi

Vin recomandat: Albarino, Vin Roz, Sauvignon Blanc

Albarino, vin de la Rosa și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru Cajun. Aceste vinuri cu conținut scăzut de tanin, cu alcool mai mic, vor completa căldura în mâncărurile picante Cajun, în loc să vă facă gura să ardă mai mult. Puteți încerca Granbazan Etiqueta Verde Albarino. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
Granbazan Eticheta Verde Albarino
Granbazan Eticheta Verde Albarino
# 91 Wine Enthusiast Top 100 din 2020culoare aurie palidă, cu nuanță verde. Arome complexe de mere verzi, ierburi, citrice și fructe tropicale; florile albe apar într-un al doilea strat. Senzație de umplere a gurii cu aciditate crocantă. Elegant, echilibrat și plăcut, cu un gust sărat.
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 20 m.
Porții4
Scor De Sănătate41
BucătăriicreolCajun
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista