Midii Cu Șuncă Afumată Și Ceapă Vidalia

Midii Cu Șuncă Afumată Și Ceapă Vidalia
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și hor d ' oeuvre primar? Midiile cu șuncă afumată și ceapă Vidaliană ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție conține 516 calorii, 60g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 2 și costă 4,58 USD pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați șuncă, midii, usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este remarcabil. Încercați Ceapă și fasole Vidaliană dulce fumurie, Ceapă Vidaliană La Cuptor, și Ceapă Vidaliană La Cuptor pentru rețete similare.

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegeri excelente pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Ai putea încerca Hanna Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Hanna Chardonnay
Hanna Chardonnay
Cu o culoare de miere strălucitoare și paie aurie, acest vin aduce arome de piersică la grătar, plăcintă cu pere, cu caramel, pătlagină,ananas. Pe cerul gurii, proaspete felie de mere cu crustă plăcintă, caramel, plăcintă cu pere, piersici la gratar, pâine prăjită și banane.
DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate85
Revista