Martha Spaniolă orez și cârnați

Martha Spaniolă orez și cârnați
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de mâncare laterală, așa că încercați orezul spaniol și cârnații Martha. Această rețetă servește 6 și costă 1,32 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 494 calorii, 13g de proteine, și 30g de grăsime pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. Mergeți la magazin și ridicați ceapa, sosul de roșii, cârnații și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 13 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Un cuplu de oameni a plăcut foarte mult acest fel de mâncare europeană. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 45%. Încearcă Orez spaniol cu cârnați, Cârnați Orez Spaniol, și Tigaie Spaniolă Cu Orez Și Cârnați pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie la foc mediu. Se amestecă ceapa și usturoiul; gatiti si amestecati pana cand ceapa s-a inmuiat si a devenit translucida, aproximativ 5 minute. Se amestecă cârnații; gatiti si amestecati pana cand carnatul este crocant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite
1 Kilogram De Cartofi Yukon Gold Mici, Curățați, Dar Nu Decojiți1 Kilogram De Cartofi Yukon Gold Mici, Curățați, Dar Nu Decojiți
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Se amestecă orezul, apa, sosul de roșii, condimentul adobo, sarea și piperul negru. Aduceți la fierbere, apoi reduceți căldura la minim. Se fierbe până când orezul este fraged și lichidul a fost absorbit, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente AdoboCondimente Adobo
3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi

Vin recomandat: Tempranillo, Grenache, Albarino

Spaniola poate fi asociată cu Tempranillo, Grenache și Albarino. Când împerecheați vinul cu mâncăruri spaniole, de ce să nu respectați regula 'ceea ce crește împreună merge împreună'? Va recomandam albari euro pentru vin alb si garnachan si tempranillo pentru vin rosu. Un vin pe care l-ai putea încerca este Torres Sangre De Toro Tempranillo. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 9 dolari.
Torres Sangre De Toro Tempranillo
Torres Sangre De Toro Tempranillo
Un vin plin de caracter și este atât puternic, cât și elegant. Arome florale Delicate pe un fundal de fructe foarte coapte, stejar și trufe. Taninurile sale au o structură fructată, cărnoasă, care evoluează în atingeri catifelate de fum și condimente dobândite în timpul îmbătrânirii.Ideal cu carne, paella și perfect cu brânzeturi cremoase.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista