Margarita cu o mușcătură

Margarita cu o mușcătură
Margaritas cu o mușcătură este un fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și prietenos cu fodmap rețetă cu 4 porții. Pentru 1,84 USD pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 208 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 28 de mâncăruri și bucătari. Această rețetă de la Allrecipes necesită gheață, concentrat de limeade, jiggers gold tequila și jiggers triple sec. funcționează cel mai bine ca băutură și se face în aproximativ 7 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 7%, care este foarte rău (dar încă fixabil). Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Margarita Spumante (Margarita De Șampanie), Mușcătura Interzisă, și Mușcătură De Rechin.

Instrucțiuni

1
Într-un blender, combinați tequila, triple sec și concentrat de limeade. Umpleți blenderul în partea de sus cu gheață. Amestecați, adăugând gheață suplimentară în timp ce amestecați, până când este groasă și netedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 (12 Uncii) Cutie De Concentrat De Limead Congelat, Dezghețat1/2 (12 Uncii) Cutie De Concentrat De Limead Congelat, Dezghețat
(recomandat: 100% Agave)(recomandat: 100% Agave)
TequilaTequila
Gelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-oGelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-o
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Se toarnă în pahare și se servește.
DificultateUșor
Gata În7 m.
Porții4
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareBăutură
Revista