Cool Cubama

Cool Cubama
Cool Cubaman este un aperitiv fără gluten, fără lactate, lacto ovo-vegetarian și vegan . Pentru 1,6 USD per porție , această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 1. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0 g de proteine , 0 g de grăsimi și un total de 131 de calorii . 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute . Vă este adus de Foodnetwork. Un amestec de roată de castraveți, suc de afine, castraveți și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 11% . Acest scor este destul de prost. Încercați Cool Carlito , A Cool Drink și Cool Breeze pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Înfundați castraveții tăiați cubulețe și menta în fundul unui pahar agitator.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Oz. Gin1-1/2 Oz. Gin
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
2
Adăugați gheață, gin, cidru și suc de afine. Se agită și se strecoară într-un pahar înalt umplut cu gheață pisată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De AfineSuc De Afine
1 Lingură Ierburi Verzi Proaspete Tocate, Cum Ar Fi Pătrunjel, Mărar și/sau Arpagic1 Lingură Ierburi Verzi Proaspete Tocate, Cum Ar Fi Pătrunjel, Mărar și/sau Arpagic
1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor
GinGin
Gelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-oGelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-o
3
Se ornează cu o roată de castraveți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Oz. Gin1-1/2 Oz. Gin

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Vinul spumant și spumosul rosé sunt alegeri excelente pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Ai putea încerca Banfi Rosa Regale Brachetto ( Split). Recenzorilor le place destul de mult, cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 8 dolari pe sticlă.
Banfi Rosa Regale Brachetto ( Split)
Banfi Rosa Regale Brachetto ( Split)
Rosa Regale Brachetto 2013 are un buchet de zmeură, căpșuni și petale de trandafir, cu un gust revigorant datorită acidității crocante și gustului îmbietor al zmeurii. Perfect pentru orice ocazie. Un vin spumant unic și festiv, un aperitiv seducător și un vin elegant de desert. Se asortează bine cu fructe de mare, brânzeturi, mâncăruri picante și ciocolată. Servit rece.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții1
Scor De Sănătate0
Revista