Margarita Pie II

Margarita Pie II
Margarita Pie II necesită aproximativ 2 ore și 5 minute de la început până la sfârșit. Pentru 1,29 USD per porție , această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 374 de calorii , 6 g de proteine și 15 g de grăsime fiecare. Un amestec de concentrat de limead, triple sec, lapte condensat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus de Allrecipes. 15 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Cu un scor de 29% , acest fel de mâncare este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Margarita Pie (Pastel De Margarita) , Margarita Pie și Margarita Pie .

Instrucțiuni

1
Se amestecă într-un castron concentratul de limead, laptele, tequila și triple sec. Îndoiți toppingul bătut și turnați în crusta de plăcintă pregătită. Congelați până la fermitate, cel puțin 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 (12 Uncii) Cutie De Concentrat De Limead Congelat, Dezghețat1/2 (12 Uncii) Cutie De Concentrat De Limead Congelat, Dezghețat
32 De Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite (aproximativ 1-1/2 Cani)32 De Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite (aproximativ 1-1/2 Cani)
(recomandat: 100% Agave)(recomandat: 100% Agave)
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
TequilaTequila
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă

Vin recomandat: Port, Vin Santo, Recolta Târzie Riesling, Lambrusco Dolce

Plăcinta funcționează foarte bine cu Port, Vin Santo și Late Harvest Riesling. Aceste vinuri sunt toate dulci, ceea ce este important, deoarece vinul ar trebui să fie, de obicei, mai dulce decât mâncarea pe care o asociați. Portul de rezervă pentru butoi cu un rating de 5 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Portul Rezervă Baril
Portul Rezervă Baril
Are o bogăție complexă definită de arome și arome de ciocolată și cireșe negre, precum și o învechire îndelungată în stejar, care adaugă condimente, vanilie și taninuri îndrăznețe. Acest portof fin catifelat poate fi savurat ca desert de sine stătător sau poate fi combinat perfect cu delicii de ciocolată. Serviți la 65 de grade F.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 5 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Revista