Margarita cu nucă de cocos

Margarita cu nucă de cocos
Margaritas cu nucă de cocos necesită aproximativ 10 minute de la început până la sfârșit. Pentru 2,27 USD per porție , această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 284 de calorii , 2 g de proteine și 17 g de grăsimi . 213 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mai multor oameni le-a plăcut foarte mult această băutură. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și prietenoasă cu fodmap . Un amestec de triple sec, gheață, nucă de cocos și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus de Allrecipes. Cu un scor de 20% , acest fel de mâncare nu este atât de super. Încercați margaritas cu nucă de cocos , margarite cu cremă de nucă de cocos și margarite cu nucă de cocos de mango pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Umpleți un blender cu gheață; adăugați crema de cocos, tequila și triple sec; se amestecă la viteză mare până se omogenizează. Se împrăștie nuca de cocos pe o farfurie. Udați marginile a patru pahare. Înmuiați marginile de sticlă în nucă de cocos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Nucă De CocosCremă De Nucă De Cocos
(recomandat: 100% Agave)(recomandat: 100% Agave)
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
TequilaTequila
Borcan Rosii Uscate La Soare Impachetate Cu Ulei, Scurse Si TocateBorcan Rosii Uscate La Soare Impachetate Cu Ulei, Scurse Si Tocate
Gelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-oGelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-o
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Serviți margarita în paharele pregătite.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții4
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareBăutură
Revista