Maimuta beata

Maimuta beata
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete mexicane la repertoriul dvs., Drunk Monkey ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă face 1 porție cu 337 de calorii, 1 g de proteine și 0 g de grăsime fiecare. Pentru 3,16 USD per porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni le-a plăcut foarte mult această băutură. 16 persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de lichior de banane, lichior de portocale, suc de ananas și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană. Vă este adus de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 minute. În general, această rețetă câștigă un scor destul de prost de 14%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Drunk Monkey, Drunk Blondies și Mexican Drunk Beans.

Instrucțiuni

1
Umpleți un pahar înalt cu gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
16 Creveți Jumbo Gătiți, Decojiți și Devenați, Cu Coadă16 Creveți Jumbo Gătiți, Decojiți și Devenați, Cu Coadă
2
Se toarnă lichiorurile de banane, pepene galben și portocale și se amestecă. Completați cu suc de ananas și suc de afine și bucurați-vă!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De AfineSuc De Afine
Suc De AnanasSuc De Ananas
Frisca (daca Se Doreste)Frisca (daca Se Doreste)
PortocaliuPortocaliu
Pepene GalbenPepene Galben

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Mexicanul poate fi combinat cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosé. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Rozul spumant este și o combinație sigură. NV Ruinart, vinul cu 5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 89 de dolari pe sticlă.
NV Ruinart , Vin
NV Ruinart , Vin
DificultateUșor
Gata În4 m.
Porții1
Scor De Sănătate0
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareBăutură
Revista