Rețeta Mahi Churro cu slaw Jalapeno și aioli de scorțișoară este gata în aproximativ 1 oră și 30 de minute și este cu siguranță o uimitoare pescatarian opțiune pentru iubitorii de alimente europene. Pentru $10.68 pe portie, această rețetă acoperă 57% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 982 calorii, 61G de proteine, și 24g de grăsime. Această rețetă servește 4. Dacă aveți la îndemână varză, amidon de porumb, sare kosher și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Încercați Casa de oras chips-uri de paine cu paine de paine cu Curry Aioli, Zucchini Înfășurat Mahi Mahi W / Tomate Aioli, și Tacos de pește Mahi Mahi cu Slaw Chipotle și sos de ananas prăjit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Tăiați peștele în porții uniforme pe lungime, pentru a se potrivi cu forma unei cochilii de taco sau a unei tortilla.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Tortilla De Făină (6 Inci), La Temperatura Camerei
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
2
Aluat: într-un castron mare, amestecați ouăle, amidonul de porumb, laptele și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica
2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
3
Puneți fâșiile mahi mahi în aluat, aruncați ușor pentru a acoperi și lăsați-l să se marineze cel puțin 1 oră. Amestecați ocazional, astfel încât amidonul de porumb să nu se așeze pe fundul bolului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica
Mahi Mahi
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
4
În timp ce marinatele de pește fac aioli: într-un robot de bucătărie sau blender, adăugați gălbenușurile de ou, coaja de portocală, sucul de portocale, usturoiul, sarea și scorțișoara. Pulsați ingredientele până când sunt bine amestecate și apoi, cu procesorul în funcțiune, începeți foarte încet să adăugați uleiul de canola. Textura pe care o căutați este cea a maionezei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine
Coaja De Portocala
Chorizo Mexican (aproximativ 2 Link-uri)
1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
Soiuri De Ciuperci
Poate Dieta Sifon
1 Portocala, Coaja
Aioli
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Slaw: într-un castron mare combinați varza, jalapenos, coaja de tei, suc de lămâie, miere, sare și cilantro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Căpșună, Decojită
12 Ardei Jalapeno (aproximativ 3 Inci Fiecare)
2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal
La 1 Ananas
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
6
Încălziți o tigaie mică antiaderentă la foc mediu-mic. Amestecați toate ingredientele amestecului de condimente și gătiți până la prăjit, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
7
Scoateți din căldură.
8
Umpleți o tigaie mare, adâncă, cu laturi drepte, la jumătatea drumului cu ulei de canola și puneți-o la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chorizo Mexican (aproximativ 2 Link-uri)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
9
Încălziți uleiul la 350 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
10
Puneți bucățile de mahi mahi în ulei și gătiți aproximativ 2 minute pe parte. Când au terminat, scoateți-l pe un prosop de hârtie pentru a se scurge și presărați imediat cu amestecul de condimente prăjite. Puteți merge la fel de greu sau ușor cu condimentul după cum doriți. Repetați acest proces până când tot peștele este gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mahi Mahi
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru Servire
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
11
Așezați 1 până la 2 bucăți de pește în fiecare coajă de taco sau tortilla încălzită. Top cu aioli și slaw și bucurați-vă!
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Tortilla De Făină (6 Inci), La Temperatura Camerei
Aioli
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
12
Bucătăriile Food Network nu au testat această rețetă și, prin urmare, nu putem face reprezentare cu privire la rezultate.
Tempranillo, Albarino și Grenache sunt alegeri excelente pentru spaniolă. Când împerecheați vinul cu mâncăruri spaniole, de ce să nu urmați regula 'ce crește împreună merge împreună'? Recomandam albari pentru vin alb si garnachan si tempranillo pentru vin rosu.
acum Negralada provine dintr-un complot din Tempranillo, cel mai nobil soi de struguri spaniol. Viile sunt plantate în soluri adânci de pietriș amestecate cu nisip la suprafață și produc vinuri cu un caracter ferm, tanic distinctiv.După ce a îmbătrânit 24 de luni în butoaie noi de stejar francez, vinul și-a dezvoltat acum întregul potențial. Maturitatea sa completă vine în prim plan cu straturi de fructe parfumate de căpșuni, lemn dulce, ierburi și minerale cu taninuri moi, mătăsoase pe palat.
ago Negralada comes from a plot of Tempranillo, the noblest Spanish grape variety. The vines are planted in deep gravel soils intermixed with sand at the surface, and produce wines with a distinctive firm, tannic character.Having aged 24 months in new French oak barrels, the wine has now developed its full potential. Its full ripeness comes to the fore with layers of fragrant strawberry fruit, liquorice, herbs and minerals with soft, silky tannins on the palate.