Languste Etouffee

Languste Etouffee
Reteta languste Etouffee ar putea satisface pofta creol în jurul valorii de 1 oră și 5 minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 375 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 1,62 USD pe porție. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 14 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați pătrunjel, sare, piper cayenne și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. Acesta funcționează bine ca un curs principal preț rezonabil. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Încercați Languste Jalapeno brânză Cornbread acoperit cu languste Etouffee, Languste Etouffee, și Raci De Raci De Raci De Raci De Raci De Raci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare grea, topiți untul; se amestecă făina. Gatiti si amestecati la foc mic timp de aproximativ 20 de minute pana cand amestecul este o pasta de culoare caramel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Adăugați țelina, piperul și ceapa; se amestecă până se acoperă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativCiorchine De țelină, Feliată (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
3
Adăugați bulionul, apa, pătrunjelul, pasta de roșii, frunza de dafin, sarea, piperul și ardeiul cayenne. Aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Jalapeno Proaspăt întreg1 Jalapeno Proaspăt întreg
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
(tub Mare)(tub Mare)
4
Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 30 de minute, amestecând ocazional. Aruncați frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
5
Adăugați languste și încălziți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LangusteLanguste
6
Serviți cu orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)

Vin recomandat: Albarino, Vin Roz, Sauvignon Blanc

Albarino, vin de la Rosa și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru Cajun. Aceste vinuri cu conținut scăzut de tanin, cu alcool mai mic, vor completa căldura în mâncărurile picante Cajun, în loc să vă facă gura să ardă mai mult. Un vin pe care îl puteți încerca este Eladio Pineiro envidia Cochina Tete de Cuvee Albarino. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 32 de dolari.
Eladio Pineiro envidia Cochina Tete de Cuvee Albarino
Eladio Pineiro envidia Cochina Tete de Cuvee Albarino
Paie, galben auriu deschis, cu sclipiri de verde, îngrijite și strălucitoare. Foarte elegant, are gust de sirop de fructe și balsamic din îmbătrânirea sa pe drojdie cu lemn dulce și amintiri de fenicul, aciditate excelentă, moale, proaspătă, unctuoasă și gustoasă. Postgustul este lung, cu o atingere minerală și ocazional subtonuri amare excelente. Foarte lacom.
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții8
Scor De Sănătate15
BucătăriicreolCajun
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista