Jimmy ' s souffl Quiche cu șuncă, brânză și sparanghel

Jimmy ' s souffl Quiche cu șuncă, brânză și sparanghel
Rețeta Jimmy ' s souffl Quiche cu șuncă, brânză și sparanghel ar putea satisface pofta mediteraneană în jur 40 minute. O porție conține 489 calorii, 21g de proteine, și 42G de grăsime. Pentru $2.28 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. Dacă aveți la îndemână ouă, vârfuri slabe de sparanghel, făină nealbită și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma crema grea, puteți urma acest fel principal cu Viscole de casă cu ouă de unt de arahide ale lui Reese ca desert. Această rețetă de la orangette.blogspot.com are 7 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Încercați Quiche Cu Brânză De Sparanghel, Omletă cu brânză și șuncă souffl 6D, și Quiche cu sparanghel și brânză de capră pentru rețete similare.

Vin recomandat: Bordeaux, șampanie, Burgundia Albă

Bordeaux, șampanie și Burgundia albă sunt alegeri excelente pentru Franceză. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Ai putea încerca Chateau Jalousie Beaulieu Bordeaux Superieur. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Chateau Jalousie Beaulieu Bordeaux Superieur
Chateau Jalousie Beaulieu Bordeaux Superieur
Chinculteau Jalousie Beaulieu este un vin fin, cu un nas elegant, marcat de fructe roșii și condimente. Palatul are o textură cărnoasă și taninuri fine.
DificultateNormal
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate11
Revista