Herbed Turcia Două Moduri

Herbed Turcia Două Moduri
Herbed Turcia două moduri ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 1 și costă 19,79 USD pe porție. O porție conține 5070 calorii, 594g de proteine, și 242g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână ceapă, usturoi, vin și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Cajun Curcan Sărat-Două Moduri, Turcia două moduri (piept prăjit și picioare Confit), și Umplutură de Taco Kale, curcan și fasole neagră-Plus 5 moduri de Utilizare.

Instrucțiuni

1
Tăiați picioarele și aripile curcanului; separați copanele și coapsele. Folosind foarfece de pasăre, tăiați coloana vertebrală. (Rezervați aripile, gâtul și coloana vertebrală pentru a face stoc.) Puneți pieptul, coapsele și toiagele pe o foaie de copt cu margini și presărați peste tot cu 1 1/2 linguri de sare. Acoperiți și refrigerați cel puțin 8 ore sau până la 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De PuiCopane De Pui
Păsări De CurtePăsări De Curte
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
1 Lingură Plină De Piper Alb1 Lingură Plină De Piper Alb
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Foarfece De PăsăriFoarfece De Păsări
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
2
Clătiți părțile de curcan și uscați-le. Într-o caserolă mare din fontă emailată, încălziți uleiul de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
3
Adăugați coapsele și toiagele și gătiți la foc moderat până se rumenesc bine peste tot, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De PuiCopane De Pui
4
Transferați curcanul într-un platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
5
Adăugați usturoiul, țelina, morcovul și ceapa în caserolă. Acoperiți și gătiți, amestecând ocazional, până când legumele încep să se înmoaie, aproximativ 5 minute. Se amestecă pasta de roșii și se gătește 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativCiorchine De țelină, Feliată (aproximativ
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
6
Adăugați vinul și gătiți până se reduce la jumătate, aproximativ 5 minute. Întoarceți coapsele și toiagele în caserolă și adăugați 4 căni din ciorba de curcan. Acoperiți și fierbeți la foc mic până când curcanul este fraged, aproximativ 1 oră și 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Turcia StocTurcia Stoc
Copane De PuiCopane De Pui
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
7
Transferați curcanul în platou; strecurați lichidul de fiert și readuceți-l în caserolă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
8
Între timp, preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
9
Întindeți jumătate din unt sub pielea pieptului de curcan; introduceți salvie și cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătate De Piept De Curcan Pe PieleJumătate De Piept De Curcan Pe Piele
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
10
Întindeți untul rămas pe piele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
11
Încălziți o tigaie mare rezistentă la cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
12
Adăugați pieptul de curcan, cu pielea în jos și gătiți la foc moderat până se rumenesc, 12 minute. Întoarceți pielea pieptului în sus și transferați tigaia în cuptor. Prăjiți pieptul de curcan timp de 1 oră și 15 minute, până când un termometru citit instantaneu introdus în cea mai groasă parte a cărnii înregistrează 15
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătate De Piept De Curcan Pe PieleJumătate De Piept De Curcan Pe Piele
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
13
Transferați sânul pe o tăietură și lăsați să se odihnească timp de 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
14
Adăugați restul de 2 căni de stoc de curcan în tigaie și aduceți la fierbere, amestecând pentru a răzui orice bucăți rumenite de pe fund.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Turcia StocTurcia Stoc
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
15
Se fierbe lichidul de fiert în caserolă până se reduce la 3 căni, aproximativ 10 minute.
16
Adăugați stocul din tigaie. Într-un castron mic, bateți făina cu 1/4 cană de apă; bateți acest amestec în lichidul din caserolă și fierbeți, amestecând frecvent, până când sosul este ușor îngroșat, aproximativ 5 minute. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
1 Lingură Plină De Piper Alb1 Lingură Plină De Piper Alb
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
17
Transferați sosul într-o barcă cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Echipamente pe care le vei folosi
Gravy BoatGravy Boat
18
Scoateți oasele de pe coapse și tăiați carnea cu grosimea de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
19
Transferați carnea coapsei într-o tigaie împreună cu toiagele. Acoperiți cu folie și reîncălziți. Sculptați pieptul de curcan și aranjați-l pe un platou. Aranjați carnea întunecată alături; serviți cu sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătate De Piept De Curcan Pe PieleJumătate De Piept De Curcan Pe Piele
Copane De PuiCopane De Pui
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții1
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista