Gyros de vită la grătar

Gyros de vită la grătar
Uită să ieși să mănânci sau să comanzi mâncare la pachet de fiecare dată când ai poftă de mâncare mediteraneană. Încercați să faceți acasă gyros de vită la grătar. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28 g de proteine, 20 g de grăsimi și un total de 469 de calorii. Această rețetă servește 10 și costă 2,45 USD per porție. Este perfect pentru 4 iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute. Funcționează bine ca fel principal destul de ieftin. 128 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână friptură de mușchi de vită, piper cayenne, apă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 93%, ceea ce este extraordinar. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Gyros de vită, Gyros de vită și Gyros de vită și spanac.

Instrucțiuni

1
Într-un blender, combinați ceapa, usturoiul, zahărul, muștarul, ghimbirul, ardeiul și cayenne; se acopera si se proceseaza pana ce ceapa este tocata marunt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 LinguriUlei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat SubțireCastravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Adăugați sos de soia și apă; procesează până se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
3
Puneți carnea de vită într-o pungă mare de plastic resigilabilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
4
Adăugați marinata. Sigilați punga și întoarceți-o pentru a acoperi; da la frigider pentru 1-2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
5
Pentru sos, intr-un blender;, combina castravetele, usturoiul si sarea; se acopera si se proceseaza pana se toaca castravetele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Oz. Gin1-1/2 Oz. Gin
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
6 Până La 8 Biscuiți Fierbinți, împărțiți6 Până La 8 Biscuiți Fierbinți, împărțiți
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
6
Adăugați oțet și ulei; procesează până se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
7
Transferați într-un castron mare; se amestecă cu smântână. Se da la frigider pana la servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată SemidulceChipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată Semidulce
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
8
Scurgeți și aruncați marinata. Carnea de vită la grătar, acoperită, la foc mediu-fierbinte, până când carnea ajunge la starea de fierbere dorită (pentru mediu-rar, un termometru pentru carne ar trebui să indice 145°; mediu, 160°; bine făcută, 170°).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
9
Pune carnea de vită în jumătăți de pita. Acoperiți cu sos de castraveți, ceapă tăiată felii și roșii mărunțite. Dați la frigider orice sos rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Oz. Gin1-1/2 Oz. Gin
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
6 Până La 8 Biscuiți Fierbinți, împărțiți6 Până La 8 Biscuiți Fierbinți, împărțiți
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
O Combinație A Celor 2O Combinație A Celor 2

Vin recomandat: 1 Amestec De Risotto Ambalat (cutie De 14 Uncii)., Băutură Alcoolică, Ingrediente, Categoria De Produse Alimentare, (se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume), Vin Alb Sec, Semințe De Leuștean Pudră, Conserve Piersici, Scurse, Tipul Elementului De Meniu, Moschofilero, Assyrtiko, Agiorgitiko

Gyros-urile pot fi asociate cu vin alb, băutură alcoolică și ingrediente. Dacă vrei să mergi grecesc cu mâncărurile grecești, assyrtiko și moschofilero sunt ambele vinuri albe minunate de combinat cu pui, fructe de mare, etc. Cava Torres Sangre de Toro, cu o evaluare de 5 din 5 stele, pare o potrivire bună. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Torres Sangre de Toro Cava
Torres Sangre de Toro Cava
Galben pal cu perlage fin și persistent. Intens. Arome florale și de fructe proaspete în perfectă armonie cu notele de citrice și anason. Bule cremoase, delicioase și proaspete.
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții10
Scor De Sănătate35
Revista