Gogoși Suedeze

Gogoși Suedeze
Gogoșile suedeze sunt o vegetarian mâncare de dimineață. Pentru 18 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 30 de porții cu 281 calorii, 3G de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de extract de migdale, zahăr suplimentar, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei scandinave. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Cum se fac gogoși (cu video) și cafea-Biscoff-gogoși cu slănină, Chiftele Suedeze, și Chiftele Suedeze pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, bateți ouăle și zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Adăugați cartofii, Zara, untul și vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Miere De CitriceMiere De Citrice
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
3
Combinați făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, sarea, nucșoara și ghimbirul; adăugați treptat la amestecul de ouă și amestecați bine. Acoperiți și dați la frigider timp de 1-2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Despre Zahărul De CofetariDespre Zahărul De Cofetari
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
4
Întoarceți-vă pe o suprafață ușor făinată; rulați la 1/2-in. grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
5
Tăiați cu un 2-1/2-in. tăietor de gogoși. Într-o tigaie electrică sau o friteuză cu grăsime adâncă, încălziți uleiul la 375.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
6
Prajiti gogosile, cateva pe rand, pana se rumenesc pe ambele parti, aproximativ 2 minute.
7
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
8
Rulați gogoși calde în zahăr, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
DificultateGreu
Gata În25 m.
Porții30
Scor De Sănătate1
Revista